DR2 og de kendte

DR2 har fået en række kendte mennesker til at medvirke i hvad DR2 kalder for “Meningen med livet ““ og andre småting”, der har premiere her den 1. juli.

Der går det så ellers løs med kendte , der taler om “hvad meningen med livet egentlig er”, som DR2 videre skriver det.

DR2 vælger ydermere at tale med par, hvor den ene er vært på eller bare kandt fra DR2, for det handler altså ikke kun handler om “at finde meningen med livet”, men derimod om at finde den som et samtalepar.

Og i bedste sommerstil bliver “…stafetten dagen efter givet videre til endnu et par, der så kommer med deres bud…”.

kendte-2.jpgDet kan vist ikke blive andet end DR2sk hele sommeren igennem.

Kanalchef Michael Thouber starter sammen med Jørgen Leth, der – så vidt vides – ikke er et par i den forstand:

-Jeg valgte Jørgen Leth som min samtalepartner, fordi han så entydigt har valgt kunsten og dermed også foretaget en masse fravalg i sit liv, som jeg umiddelbart har svært ved at forstå. Spørgsmålet er om meningen med livet er noget helt andet for ham, end det er for mig. Det er i det hele taget det, stafetten undersøger – findes der én mening med livet eller er det i virkeligheden en foranderlig størrelse? Og er det overhovedet noget, vi kan indfange og beskrive? Det bliver interessant at se, hvor mange forskellige bud, der kommer på, hvad der er vigtigt her i livet, når vi ved stafettens afslutning står med beskrivelser og billeder fra alle 28 programmer, slutter han.

Bedst af alt bruger DR2 deres egne værter til at tage fat i stafetten.

Således kan interesserede se frem til at møde Michael Thouber og Jørgen Leth, der fortsætter hvor Jørgen Leth mødes med Dy Plambeck. der senere hænger ud med Puk Damsgård.

Hun tager sidst på ugen en sving om med Holger Bech-Nielsen.

Ugerne efter kan du se frem til Anders Lund Madsen, Katrine Gislinge, Sara Al Naser, Jacob Haugaard, Carsten Jensen, Christian Stadil, Mads Brügger, Sherin Khankan og andre.

Og da der både bliver budt på kanalrundfart i København og vinterbadning ved Møns Klint, er der vel nærmest ingen grænser for hvor DR2sk formatet er.

Programmerne der sendes hver dag, kører frem til den 15. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *