Hvad med en 4K Redray player til stuen

Faste brugere af Red udstyr, der derfor har bunker at Red optagelser kender garanteret godt Redray.

Ellers er det ved at være på tide.

Red ser nemlig ud til at have indgået et samarbejde med Odemax.

Og da Odemax udelukkendet distribuerer Indiefilm i 4K, i et format der kun kan læses af en Redray, er der vist ingen vej uden om.

Vi du se hvad resten af verdens Indier går og laver – i 4K – må du have en Redray.

Og et 4K TV og alt det andet.

Men sådan er det jo.

Uanset hvad, har Odemax allerede en pænt mængde film og korte ting på deres site.

Desværre er der ikke rigtigt nogle muligheder for Preview, da de fleste film ( cirka 90 minutter, red. ) fylder 9-13 GB.

Omvendt, kan du som kunde “nøjes med” at se 4K ting, forudsat at du har en heftig internet forbindelse, og det nødvendige hardware.

Reds 4K afspiller har dog også en masse andre potentialer.

Så som muligheden for at afspille 4k til kunder og andre, enten på kontoret eller ude i byen.

Det er oplagt nok ikke den fokus Sony har med deres kommende mediecenter, der er planlagt til at blive solgt med – omkring – ti spillefilm “bundlet” så der allerede fra starten af vil være indhold at spille.

odemax600.jpgSenere må det forventes at nyt indhold skal hentes på nettet, eller på Blu Ray skiver, der ikke er hurtige nok til at afvikle i realtime, hvorfor indholdet først skal overføres til maskinen.

At Odemax ydermere formår at løbe fra Sony, og være de første der er ude med et egentligt 4K katalog, og en måde at få fingrene i indholdet, er vel bare morsomt.

Det er desværre drabeligt dyrt at få fingre i den Redray, der er påkrævet for at være kunde hos dem.

Playeren alene koster 1,750 dollars. ( 1350 Euro )

Til gengæld er der så en hel TeraByte lagerplads, som vi gætter på er SSD, hvilket jo ikke er helt billigt at købe i rå form heller.

Scott Poarch, der er president på GlobalHost, der står for lanceringen af Odemax, siger:

-Our vision is not only to get Redrays into people”™s hands, but to get our content into their hands, starter han og fortsætter.

-We are a store and forward service, and we”™re getting creative with our download system, slutter han og pointerer at den eneste måde du kan få fat i de film der befinder sig på hylderne hos ODEMAX er via Torrents, hvilket dermed understreger at fremtiden for 4K distribution let kunne blive noget brugerne bliver “fælles om”.

Indtil der kommer båndbredde nok til så heftig en opløsning. ( 6-10GB data i timen, red. )

Det fremgår ikke om det er muligt at afspille Odemax indhold i andre ( soft/hardware baserede ) “Red afspillere”. Blot at indhold er “encoded” i .RED formatet.

Så det kunne tænkes at være muligt.

Kan du i den forbindelse nøjes med 1080p og endda 720p, er det også muligt at bruge Redray til at afspille disse opløsninger.

Odemax tilbyder i øjeblikket 50 titler og forventer hurtigt at komme op på “Odemax 100”, hvilket skulle handle om at der altid vil være omkring 100 titler at vælge imellem.

Det er muligt at investere i en Redray heromkring, og brug den til at se Danko Jones på.

Og jo.

Den er skudt på Red udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *