Der er som bekendt ikke meget der er smukkere end Bornholm.

Det er sikkert derfor hele syv musikere er taget forbi øen, så de kan “dele musikalske gaver med hinanden og med seerne”, som TV2 skriver det.

Desværre bliver det først engang til efteråret, vi andre kommer til at nyde de kære musikere.

wafande.jpgTil gengæld lover de allerede nu at de glæder sig til at være med i endnu en omgang “Toppen af poppen”.

Denne gang kigger musikere som Barbara Moleko og Anne Dorte Michelsen, rapperen Clemens og sangerne Wafande, Rasmus Walter, Poul Krebs og Jørgen Klubien sammen med The Antonelli Orchestra forbi Bornholm.

Gitte Madsen, der er redaktør på “Toppen af poppen”, siger:

-“Toppen af poppen” handler om glæden til og kærligheden ved musik, og i år er artisterne til Bornholm, fordi det giver god mening at hylde dansk musik på et af Danmarks smukkeste steder. “Toppen af poppen” er mødet mellem vidt forskellige artister, som på tværs af genrer og alder går ombord i hinandens musik – den musik, vi danskere har til fælles og kan synge med på i nye 2014-udgaver, starter hun og fortsætter.

-I “Toppen af poppen” skal de dele tag, måltider, oplevelser og musikalske gaver med hinanden. Forud for deres rejse har alle valgt ét af hver af de andre musikeres største hits, som de under deres ophold skal overraske hinanden med nyfortolkninger af, slutter hun.

Blandt de medvirkende er også Wafande, der ellers har pænt travlt som coach i “Voice – junior”.

Nu er han dog på TV2 for at få optagelserne af “Toppen af poppen” til at falde på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *