BMPCs 4K kamera er derude har det godt

Nu hvor det også snart er højsæson for turister i vores del af verden, er det vel på sin plads at tjekke op på hvordan man får dem lokket til at kigge forbi.

Noget de er ved at gøre i staten Virginia, der har hyret Dave Perry til at skabe en sjov lille film om “Virginias Blue Ridge”, der – i alt stilfærdighed – stille og roligt pointerer at er både er bakker og dale i den stat, ganske som der er by og land.

Og meget mere.

Hvad der dog er mest udtalt i produktionen er de “specielle” farver som Blackmagics Production Camera 4K ser ud til at levere.

Og som er absolut umulige at undgå.

Baggrunden for denne produktion, ser ydermere ud til at være af særdeles let at genkende.

rtanoko.jpgDer har nemlig været en filmskaber inde over, et turistbureau, hele to reklamebureauer et produktionselskab og endelig en sponson, der er en af de helt store “grocery retailers”, en custom bike bygger et par “eateries” og endelig et enkelt reality show.

Med andre ord, en produktion der er netop så rodet og fuld af løse – og løste – ender, som vi ofte oplever herhjemme.

Det hele er skudt på et par dage i Roanoke, der er en af de større byer Virginia, hvor der bor næsten 100.000 mennesker.

Produktionen der egentligt endte som et 30 sekunders spot, findes også i et “Director’s Cut” som er det vi har fundet frem herunder.

Det hele er så ellers optaget i ProRes i 4K og klippet i FCPX.

Og – naturligvis – graded i DaVinci Resolve.

Dave Perry forklarer valget af kameraet med at det er så relativt billigt, at der også blev råd til at købe en 12 fods Cobra Crane II og lidt flere filmfolk til denne produktion.

Det ellers fine Virginia snyder en smule.

Specielt på temperatur området, hvor der både er hede midt på dagen, og frost om morgenen.

Kameraet klarede det hele.

Så DOP er glad.

Her “Director’s Cut”

“Blue Ridge Standard Time” – Director’s Cut from DavePerryCinematographerLLC on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *