TV3s efterår ligner sig selv

Nu hvor aftenerne begynder at blive længere og mørket falder stadig tidligere på, mener TV3 også at det er på tide at seerne vender tilbage til deres TV og ser en masse på TV3s kanaler.

Derfor har de netop sluppet et velvoksent efterårsprogram der mest af alt ligner deres sædvanlige programmer, nu bare med et par nyheder.

Blandt disse finder du “Slip Køterne løs”, der – sådan cirka – er en quiz, hvor deltagerne bliver kastet ned – dog ikke med flyver – i en “mørk og uhyggelig skov i Litauen”, hvor de selv skal finde hjem, uden at vide hvor de er.

I en verden der er netop så uhyggelig at de lokale end ikke tør være der hvor vores deltagere er.

uhyggeligt.jpgVærten er Camilla Ottesen, der hver uge efterlader tre nye deltagere alene i skumringen i den mørke skov, hvor opgaven er at finde 3 nøgler, der resulterer i tre forskellige pengepræmier.

Deltagerne skal dog først igennem en masse gys, før de – måske – får fingrene i pengene.

Bedst når deltagerne tror det hele er på plads, slipper programmet de hunde der omtales i formatets titel løs, hvorefter det ellers handler om at løbe.

Af andre formater vender “Masterchef – Dommernes duel” tilbage, ganske som “Jeopardy!” også bliver en fast del af ugen på en af TV3 kanalerne.

“Robinson Ekspeditionen 2014″ kommer igen, mens “Luksusfælden” er nået til sæson 13.

Blandt de mange kvinder der eksperimenterer med kirurgi, fortæller “Mit Plastikmareridt” om at det ikke altid går som forventet, mens “Liv og Død” en den nye reportage-serie, der følger redningsmænd og – kvinder, der hver dag arbejder med at redde patienters liv.

“Yacht Party” følger 10 unge, der tager på deres “livs eventyr” på en yacht i Adriaterhavet ved den kroatiske kyst, hvor planen er at de skal holde fest hele tiden, hvor der morsomt nok kigger en del kendte danskere forbi.

“Familien fra Bryggen” er nået til sæson 6, mens “For Lækker til Love” er nået til sæson 5.

gaette640.jpg“Panik 112″ er en dramatisering af virkelige alarmopkald, mens “Dyreværnet”, der nu er nået til sæson 2, fortsat følger misrøgtede, herreløse og uønskede dyr.

“Rædslernes Nat” lader to kendte overnatte steder der er meget uhyggelige og hvor det – måske – spøger.

Blandt de kendte, er ackie Navarro, Therese Glahn, Silas Holst, Karl Bille, Pernille Aalund, Jim Lyngvild, Kira Eggers, Rikke Gøransson, Lise-Lotte Lohmann, Anne Louise Hassing, Marie Carmen Koppel og Janus Bakrawi.

Værter er Camilla Ottesen og Marion Dampier-Jeans, der er åndelig vejleder.

Endelig er der også Kendis undercover, hvor hele 24 kendte danskere forklædes til ukendelighed.

Som eksempel er det planen at forvandle Brian Nielsen til en barmfager undertøjsekspedient, mens Thomas Bo Larsen forklædes som en platinblond konfektionssælger.

Så bliver det vist ikke meget sjovere.

Til forskel fra DR og TV2 fortsætter TV3 kanalerne med US serier.

Således kan dem der går op i sådan noget, se frem til blandt andet “Tyrant”, der – sådan cirka – følger en amerikaner der tager tilbage til hans fødeland, og der oplever hvad det betyder at være royal.

“State of Affairs”, følger CIA-agenten Charlie Tucker, der bliver præsidentens daglige rådgiver, og som derfor er nødt til at tage pænt tøj på, som hendes nye livsstil kræver.

“Rush” følger Dr. William Rush, der er læge med specielle og – tit – kendte – eller meget hemmelige kunder, i et LA, der ligner sig selv.

“The Mentalist” er nået til sæson 6, mens “Gang Related” er en ny serie der følger en undercover gangster, der arbejder for politiet, “Legends” følger en CIA agent, der lever sig så langt ind i hans undercoverjobs at han til sidst glemmer sig selv.

“NCIS LA” er nået til sæson 5, mens “Grimm” uanset hvad også er tilbage.

Af andre udenlandske serier, er der “Top Gear”, “Renovation Raideres”, Masterchef USA 5″ og “Huse for millioner – New York3/Miami.

Slutterligt er der blevet plads til en del sport, herunder “Håndbold”, “Tennis”, “Golf” og “Champions League”, Premier League”, NFL og “Formel 1″.

Her lidt promoer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *