Underviser i redigering (AVID)

Vi søger en ny kollega til vores lærerteam på film- og tvproduktionsuddannelsen, primært til at varetage undervisning i videoredigering (AVID), men alt efter dine kompetencer, kan andre opgaver også komme på tale.

Du vil komme til, i samarbejde med dine øvrige kolleger, at planlægge og gennemføre undervisning på uddannelsens grundforløb, men der er også mulighed for at blive inddraget i andre forløb på uddannelsen.
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ditto erhvervserfaring.

Vores redigeringsværktøj er AVID, men hvis du også har kendskab til andre platforme, er det kun et plus. Og hvis du har indsigt i andre fagdiscipliner, f.eks. lyd, post-programmer eller andet, er det kun et plus.

Pædagogisk erfaring og evnen til at komme ud over rampen ses gerne, og lysten til at have med unge mennesker at gøre og flytte dem fra punkt A til B er et must. Hvis du derudover er i besiddelse af humoristisk sans og kan se dig selv som medspiller på en af landets førende mediefagskoler, hvor 35 medarbejdere har deres daglige gang, hvor loftshøjden er høj og muligheden for selv at tilrettelægge sit arbejde bestemt er tilstede, hvor vi ind i mellem render stærkt; ja så tøv ikke med at sende os en ansøgning, så vi har den senest d. 29. november.

Kontakt Max Jørgensen på 86 67 50 55 eller på max@medieskolerne.dk for yderligere oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *