8K nyt på InterBEE

Skulle du nogen sinde få lyst til lidt mere end 4K, er det måske på sin plads at tjekke AJA Video Systems Corvid 88, ser ud til at være “hemmeligheden” bag Quantels Pablo Rio 8K succes, der netop har postet en hel spillefilm i 8K, hvilket kun var muligt med en god portion Corvid 88ere, der sørgede for at der overhovedet kom noget ind i de fire Pablo Rioer der stod og tykkede på de 6K som Red optagelserne var forestået på, der som tidligere omtalt blev “opskalleret” til 8K, så det var muligt at placere optagelserne i forhold til hinanden.

Og nu hvor Corvid 88 kan håndtere 8K i 60p, er denne standard ikke længere noget der sker i et laboratorium.

corvid88.jpgDet er en helt normal hverdag i de posthuse der har opgraderet til 8K Pablo Rio systemer, udstyret med en bunke Corvid 88ere, der som vi forstår det kan tage en enkelt 8K strøm pr kort.

Kortene kan dog også meget andet end 8K.

4K i flere strømme, og bunker af HD på et enkelt kort, er naturligvis mere relevant i øjeblikket.

Men 8K er altså en mulighed.

Steve Owen, Marketing Director, Quantel ( der producerer Pablo Rio, red. ) siger:

-When we set out to make Pablo Rio the first practical solution for 8K 60p post, we were faced with major technical hurdles. We’ve successfully integrated AJA technologies to solve video I/O challenges in the past, and they deliver the performance and reliability that our customers demand, starter han og fortsætter.

-The Corvid 88 packs eight 3G-SDI interfaces onto a single PCIE card enabling us to build the worlds first practical 8K colour and finishing system, slutter han.

Nick Rashby, President, AJA Video Systems er også glad.

Han siger:

-Quantel is one of the earliest adopters of our Corvid 88 solution, and also one of the first manufacturers to support broadcasters with a finishing solution for 8K workflows, starter han og fortsætter.

-Corvid 88 is truly a performance powerhouse with the ability to independently ingest or playout various raster sizes suitable for a wide array of applications from 8K post to hundreds of channels of playout, slutter han.

Læs mere om kortet her, hvor det fremgår at listeprisen er cirka 2800 dollars.

Her lige en promo der viser en smule af hvad der er muligt med en Pablo Rio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *