Nyt Movcam FS7 shoulder rig and cage

Det er ikke sådan til at vide, men gade vide om din lokale hardware pusher ikke allerede har set at du får mere end svært ved at leve uden det nye Movcam cage and shoulder rig, der blandt andet byder på samme “slask” som du er vant til med større kameraer, når de bliver monteret på et stativ.

Som du kan se i videoen nederst er virkeligheden jo fortsat at den klassiske kombination med en Sony bundskinne/plade og et hvilket som helst stativ, altid har plads til den halve klemme du nu altid har i baglommen, fordi stativer kun er “helt stabile” den første uges tid af deres liv.

Bevares, det er heller ikke det som dit nye Cage kan/skal bruges til.

Det er nemlig totalt stabilt, med det forbehold at det er stabilt omkring kameraet, ganske som det giver en række andre fordele.

Se disse i videoen, som vi gætter på at Dan Chung fra Newsshooter.com står bag.

basekit640.jpgSelve Cage findes naturligvis i to forskellige versioner, der begge er målrettet forskellige former for produktion/brug.

Således er der både et basic og et “light” kit.

De priser vi har set, er på 9400 eller 12500 svenske kroner.

Det er sikkert også muligt at finde Movcam løsninger her i landet.

Tjek op med din favorit operator på markedet.

Det er lidt uafklaret om leverandørerne rent faktisk har produktet eller ej.

Vi har tweets fra Sverige og USA der mener at the Movcam FS7 shoulder rig and cage “er frigivet” og dermed på hylderne.

Stadig.

Videoen herunder inkluderer stadig med en “pre-production rig”, hvorfor “the design may change before final production”.

Uanset dette, så ser det ret heldigt ud, selv om at det nu – igen – er kameraet der er blevet “den lille”.

Det betyder så omvendt at dit nyeste 4K kamera, kan en masse, og nu også er til at arbejde med uden at det første der sker er at du river et par ledninger ud af det, eller flår et par knapper af, fordi du har travlt.

Det lille billede på forsiden er et FS700Cage.

Newsshooter first look at the Movcam FS7 shoulder rig and cage from Dan Chung on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *