Mayday Film og 23 indgår strategisk samarbejde

Et af de områder der udvikler sig gevaldigt i øjeblikket, er web TV og live streaming markedet.

Det kunne tænkes at være årsagen til at Mayday Film og 23 nu indgår et samarbejde der handler om at “løfte markedet for web-tv, live streaming og video i kommunikationen og marketing”, som de skriver det i en presseting.

noglemayday640.jpgIdeen er ydermere at kunne tilbyde deres kunder endnu mere nu hvor de har samlet erfaringen i dette samarbejde.

Planerne er ydermere at udvikle samarbejdet over “de næste par år”.

Mayday Film der i april fik fem nye medarbejdere og en ny direktør, Tue Kempf ser udviklingen som et led i deres sats på “content marketing og online løsninger; den såkaldte 360° service”, der nu også inkluderer en aftale med 23.

23 der bor i København er for uindviede “en platform til at bygge web-tv og marketing sammen”, “herunder live video indhold”.

Seneste nyt fra dem er en helt ny “platform for live-streaming”, der blev lanceret for en uge siden.

COO i Mayday Film, Tue Kempf, siger:

-Med vores samarbejde med 23 har vi fremtidssikret vores kunder. 23 Video har en platform og et product roadmap, som vores kunder i den grad efterspørger. Det fokus som 23 video har på målbarhed, konvertering og ROI passer perfekt til vores værdikæde og med denne kobling til vores stærke produktions- og konceptudviklingskompetencer, føler vi at vi står meget stærkt rustet til fremtiden, slutter han og bliver suppleret af Katrine Thielke, der er Head of Markets hos 23.

Hun siger:

-Vi er glade for samarbejdet med Mayday. Helt konkret vil vi sammen møde en håndfuld kunder, som vi mener, vi sammen kan løfte i forhold til at få større effekt på deres video indhold. Mayday har en lang tradition for at levere fantastiske produktioner, så vi ser frem til at rykke markedet sammen. Vi er fælles om at tro på det visuelle paradigme, og fælles om at være ambitiøse på kundernes vegne, slutter hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *