J. Walter Thompson lancerer Mirum i Danmark

Hvis du går og leder efter et burea, der har styr på den digitale virkelighed kunne det netop etablerede Mirum Copenhagen, der er en del af J. Walter
Thompson måske være relevant.

Størrelsen der blev åbnet den 2. oktober, er en del af et Globalt digitalt brand, der i følge dem selv er “i stor vækst”.

Uanset dette er det en del af kæded der består af 42 bureauer fordelt på 20
lande.

mirum640.jpgOm det så betyder at Mirum Copenhagen er nummer 42 eller 43 kunne du for eksempel spørge den nye CEO Anders Hageskov, om.

Han er i den forbindelse allerede CEO i J. Walter Thompson, hvilket dog ikke forhindrer ham i også at være det i Mirum Copenhagen.

Han siger:

-Vi vil udfordre den nuværende marketingproces. Digital produktudvikling og servicedesign spiller en stadig større rolle som en integreret del af vores kunders marketing.

Det kan vi med introduktionen af Mirum løfte til nye højder. Vi tror på, at vi bedst muligt kan udnytte synergien og tværfagligheden ved til fulde at dyrke vores ekspertiseområder og vores eksperter, slutter han.

mirum.jpgDaglig ledelse af Mirum kommer direktør Rasmus Sanko dog til at tage sig af.

Sammen med strategisk direktør Lea Senderovitz.

Han siger:

-Mirum er en kæde af digitale bureauer, der deler samme mission, men som indbyrdes har forskelligt fokus. Det betyder, at vi kan dyrke vores ekspertiser, samtidig med at vi kan trække på netværkets kompetencer og ressourcer. I Mirum Copenhagen har vi fokus på digital produktudvikling og med mange års erfaring inden for arbejdet med digitale værktøjer og services, bl.a. fra diverse prisvindende projekter for Danske Bank, dialogværktøjer for Oticon og senest udviklingen af interne værktøjer for EDC og check-in- kiosker for DFDS, har vi meget at tilbyde vores globale netværk, slutter han.

Indtil den 2. oktober var Mirum ellers kun til at finde ( i Norden ) i Helsinki og Stockholm.

Og nu altså også i København, hvor de også kunne tænkes at komme til at arbejde for Finnair og Bayer, for nu at nævne et par af deres kunder fra de andre nordiske afdelinger.

Markus Hakala, Regional Director i Mirum supplerer:

-Udvidelsen med kontoret i København er en velkommen styrkelse af Mirum Nordic og støtter samtidig op om Mirums globale målsætning om at være verden mest forbundne bureau,” slutter han.

Vi har fundet en promo.

Mirum Work Reel from Mirum Agency on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *