Barnfind BarnOne er bare bedre

I den lidt mere langhårede ende, har norske Barnfind netop vundet en større kontrakt.

Det bliver nemlig dem der bliver “the main supplier for the 2017 international racing season”, for en ikke nærmere præciseret kunde.

Det er dog formodentligt den globale producent af Formel 1, vi taler om, der har en række behov, der handler om routing, distribution og multiplexing af signaler og formater i form af video, audio og data.

folkene.jpgOg nu hvor Barnfind netop har vundet “another large racing contract”, der er vundet under “fierce competition”, er der grund til at være glade, ganske som vi andre måske lige skulle spørge vores netværks leverendør om det der BarnOne er relevant for andre end racer løbs producenter.

Selve BarnOne konceptet, der først og fremmest handler om sikkerhed og “signal redundancy”, der typisk er “an optional extra” i “enterprise-size routers”, findes nu også i de “relativt sm唝 BarnOne frames.

forklaring.jpgOg da princippet er at specielt vigtige signaler kan konfigureres til fuld redundancy, via “the new all-inclusive control software BarnStudio”eller via forskellige NMS suppliers inklusiv OpenGear/DashBoard fra Ross Video, er det oplagt at der her er tale om værktøj og et sikkerhedniveau, der er værd at oveveje i større installationer.

Wiggo Evensen, der er CEO på Barnfind, siger:

Læs også  Vejen til 14K

-Through continuous product development, Barnfind has won many sports contacts in recent years and we look to build on these successes in 2017 and beyond, slutter han.

Læs mere her, hvor det fremgår at producenter som Barnfind, der har “gennemskuet” at fremtiden både handler om IP og størrelser som Barnfind, der “forstår TV folk”, har en stor fremtid i både broadcast, telco og andet.

Det ser ud til at deres danske kontakter er Danmon og A Teknik

Her en promo, der understreger at de ydermere har totalt styr på den langhåede del af historien også.