Waoo i ny distributions aftale med Discovery

Fiberbredbånd er som bekendt noget du blandt andet kan få hos Waoo.

Og nu hvor de netop har indgået en ny aftale – der afløser den eksisterende – om distribution af alle Discoverys 13 TV kanaler via dette fiberbredbånd, kan Waoo kunderne glæde sig til også i fremtiden at kunne se alt fra “alle fodboldlandsholdets kampe”, til formater som “Politijagt”, “De Unge Mødre” og alle de andre programmer som Discovery Networks sender.

woa.jpgChristian Kemp, adm. direktør i Discovery Networks Danmark siger:

-Vi er meget glade for den nye aftale med Waoo. Vi har sammen fundet en rimelig balance mellem pris og kvalitet. Sammen med Waoo glæder vi os til de kommende år at seerne får nyskabelser som f.eks. dramaserien Gidseltagningen efter oplæg af Adam Price. Vi glæder os meget til at starte på næste del af den fælles rejse med Waoo og sammen styrke vores udviklingsmuligheder i Danmark, slutter han.

Waoo er også glad.

Herfra siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør:

-Vi er yderst tilfredse med den nye aftale med Discovery Networks Danmark. Aftalen understøtter vores udvikling mod endnu mere kvalitetsindhold, frit valg og digitale muligheder i vores TV-produkt. Discovery Networks Danmark leverer nogle af de rigtig populære danske TV-kanaler, så vi er glade for at have sikret dem til vores kunder fremadrettet, slutter han.

Læs også  Mænd og kvinder ser ikke det samme

Ud over de konventionelle TV kanaler, ser aftalen også ud til at dække en form for “digital aftale”, da “”¦Waoo-kunderne også i 2017 få adgang til flere og bedre digitale muligheder for Discoverys programmer..”.

En formulering, der ganske som prisen for kanalerne og varigheden af aftalen ikke er noget Waoo eller Discovery har haft lyst til at fortælle mere om.

Det eneste vi således ved, er at “aftalen træder i stedet for den hidtidige aftale og er gældende fra 1.1 2017″.

Aftalen kunne dog let tænkes at inkludere UHD ( versioner af ) kanalerne på sigt, da Waoo, som den eneste distributør af TV kanaler, er 100 procent baseret på fiberteknologi, der ikke har de båndbredde problemer som konkurrenterne har.

Det har blandt andet betydet at Waoo er det eneste “kabel TV” selskab, der tilbyder 4K TV kanaler, herunder TV3s UHD kanal.

Vi har fundet en promo for den omtalte “Gidseltagningen”, der bliver sendt på en af Discovery kanalerne senere i år.