TV2 tager hul på Danmark har talent

Manden der er inde “Grethe”, ligeledes på TV2, Peter Frödin, er en af de fire dommerne i “Danmark har talent 2017″.

Dermed skulle der nærmest været garanteret en rigtig hyggelig oplevelse for de seere der vælger at se med lørdag den 7. hvor TV2 endnu engang lukker op for godterne og de mange “uventede, dygtige og overraskende talenter”.

peter-2.jpgBefolkningen er som bekendt fuld af talent, så hvorfor ikke invitere dem ind i dit TV.

Ideen med “Danmark har talent 2017″, er som altid ikke at finde de absolut bedste, men derimod at finde alle dem der “besidder et helt særligt talent”, og lade dem vise dette til resten af landet.

Det handler med andre ord om “mangfoldigheden, at give plads til alle, store som små, unge som gamle..”.

TV2 lover ydermere at “mangfoldigheden og niveauet større end nogensinde”, som de skriver det i en pressemeddelelse.

ko.jpgNabiha, der er en af dommerne siger:

-Jeg synes, vores deltagere står markant stærkere i år. Det er, som om flere har fået blod på tanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er der kommet en masse nye genrer ud af – nogle mere vellykkede end andre, slutter hun og bliver suppleret af Peter Frödin, der siger:

Læs også  DR1 og Nordisk prøver i det mindste

-Niveauet er højt og meget mere varieret. I denne sæson kan man glæde sig til et énmandsorkester, vilde fysikforsøg og sangskrivning, slutter han.

Værter er fortsat Felix Smith og Christopher Læssø, der fortsat både hjælper dommere, seere og medvirkende igennem formatet, mens dommerpanelet der består af Cecilie Lassen, Nabiha, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen, løbende kommer “med knivskarpe bedømmelser”.

Blandt nyhederne er også en ny app, hvorfra det er muligt at sende sms og dermed stemme på de nye “Danmark har talent” medvirkende, suppleret af en ekstra guldknap, der giver muligheden for at sende en deltager “direkte videre til liveshows”.

Vi du vide hvordan den knap fungerer, må du se med på lørdag.