OConnors lille 2560er

Folk der diskuterer stativer, har ofte focus på mobilitet.

Sådan er det sjældent for folk der prioriterer OConnor hoveder og ben.

Der er i den forbindelse i øjeblikket en del PR ude om OConnors 2560 hoved, der er en “let og billigere” version af 2575 hovedet.

Da der i begge tilfælde er tale om 12-15.000 dollars hoveder, er det med andre ord hverken pris eller mobillitet, der er den primære årsag til at vælge OConnors hoveder.

slider.jpg2560 hovedet, der netop er blevet valgt til en 2×15 minutters produktion i England, der hedder “Crackanory”, som Olly Wiggins er DoP på, er – ikke overraskende – en del af det PR materiale der florerer overalt på nettet i øjeblikket.

Onvendt er der altså tale om heldige “film hoveder” hvorfor denne DoP siger:

-It’s a wonderfully challenging shoot ( optagelserne til de to gang 15 minutter, red. ) where each story is shot over two days on location and then we film a narration day in a studio. The dark and often macabre comedy allows us to try different visual styles and lighting techniques. Different actors and often different eras every two days all help keep the production team on its creative toes, starter Wiggins og fortsætter.

-We work on a very tight schedule without a full grip team to accompany our camera department. As a result, we need support that offers considerably quicker set up times and very fast repositioning. We ultimately chose to use the OConnor 2560 rigged in a 150 mm bowl with Carbon Fiber legs to make each location move as easy as it could be. Over the course of the production, the repositioning time we saved allowed us to get more coverage and helped keep post-shoot physiotherapy bills to a minimum fortsætter han.

Læs også  Zeiss på vej med Supreme Prime

-The options of a 150 mm bowl and Moy fitting makes the 2560 head functional across the full range of shoots we do, forklarer han videre.

-On Crackanory, we use the head rigged in both a 150 mm bowl for the fast-paced scripted elements and then rigged in Moy fit to utilize the Floatcam slider for the narrator segments. When rigged on the Floatcam, the head was carrying a fully-rigged Arri Alexa Mini, ARRI Master Primes, Mattebox with onboard monitors, wireless follow focus, on-board powering, and a full-size Autocue. No matter what we put on it, the 2560 had us covered the whole time, slutter han.

mattias.jpgVi har fundet en “on the Bench” fra Abel Cine, der – på mystisk vis – også netop er dukket op der.

Det eneste vi mangler er så det der tilbud, hvor de barberer lidt af prisen på hovedet, der fortsat koster over 12.000 dollars i USA.

Det er Atendi der har OConnor her i landet.

Det “lille” 2560 hoved der for en god ordens skyld “kun” kan klare 37,7 kilo mens storesøster 2575, kan håndtere 60,5 kilo.

Vil du se “Crackanory”, når serien, der er på 2x 15 minutter kommer, må du tjekke op med S+O Media, der er producent på serien der lader en række komikere optræde i alt fra “live action” til animation i alt fra “Ancient Rome” til “outer space” og “New York in the 1940s”. ( vi ved ikke hvor den bliver sendt, red. )

Læs også  Når HDR10 ikke er nok

Produktions billedet er forresten fra Mattias Troelstrups FB side, hvor han er på en optagelse med hele to OConnor hoveder.

Så vi gætter på at de fleste udlejere har et OConner til dig også, hvis du vil prøve. ( mener at Mattias Troelstrup er i Frankrig på det her billede, men det er vel en anden historie, red. )

Her Abel Cines “on the bench”