Kicking & Screaming

Vi har indtil videre ikke hørt – særligt meget – om “Kicking & Screaming”, der er et Lionsgate format.

Det er vi nu ret sikre på at vi snart kommer til.

Det er nemlig Sony der har besluttet sig for at “pushe” det.

Indtil videre i USA, men – formodentligt – også snart i resten af verden.

Som du har gættet følger formatet en eller flere såkaldt “pampered” personer, der kan være ældre børn, eller voksne, bare de er “forkælede”.

kendte-4.jpgDet forkælede væsen, bliver “partneret op” med en “survivalists”, der vel bedst kan beskrives som en person der kan overleve i 3 måneder i en ørken uden andet end en ske.

Indtil videre er der global (?) premiere på Fox den 9. marts, hvor dette Lionsgate fortsætter deres eksperimenter ind i Rerality verdenen.

Formatet der skulle ende med at komme til at hedde “The survival show”, er i den forbindelse det første “US studios major reality brands”, der er udviklet af Matt Kunitz og Lionsgate Television.

Vært er Hannah Simone, (New Girl) der i første sæson følger 10 eksperter og “survivalister” ( overlevere ) der hver skal passe på/udvikle hver deres “pampered partners”, hvorefter de bliver sendt ud i en “remote jungle”, uden meget andet end den der ske vi omtalte tidligere.

Læs også  DR ungdomsserie med tungt emne

Og så fik også nævnt at det – må formodes – snart at komme her til landet.

Det gør det såmænd også .

SPTN har købt formatet til Ungarn, mens Banijay har købt formatet til Frankrig, Italien, Danmark, Finland, Norge og Sverieg.

Så vi mangler altså bare en broadcaster der er frisk på at få det produceret, formodentligt fra engang i efteråret, hvor det enten kan sendes der, overfor de andre overlevelses formater, eller til næste forår, mens der bliver produceret andre overlevelses formater.

Lionsgate Television, har for kort tid siden (?) købt “Don”™t Forget the Lyrics” creator Jeff Apploff til at skabe et eller flere non-scripted serier sammen med dem.

Og så står de jo også bag “Revenge Body” med Khloé Kardashian samt en “Laugh Out Loud” / Kevin Hart -serie, der bliver sendt på LOL.

Lionsgate er ydermere på vej med “Candy Crush” i partnerskab med CBS og King Digital Media.

De købte “Ultimate Fighter” producenten Pilgrim Media Group tilbage i 2015, og er dermed reelt også producent på alt “Ultimate Fighter” nu.

Ted Bookstaver, Lionsgate senior VP of alternative programming sales siger:

These deals reflect not only the excitement that “Kicking & Screaming” is creating as we head into Natpe but the growing momentum of our entire slate of non-fiction programming, slutter han.