Find din nye kollega på mir.dk

Går jeres virksomhed ind imellem og leder efter en – eller flere – nye kollegaer, er mir.dk måske det helt rigtige sted at lede efter dem.

Vi har omkring 35.000 læsere om måneden, der alle – på den ene eller den anden måde – har relationer til mediemiljøet.

Vi ved at det er hovedparten af landets produktionsmijlø og folk der hænger ud hos de store broadcastere der oftest kigger forbi.

Men gad vide om direktøren for den lille medievirksomhed og free-lanceren der har mod på en mere struktureret tilværelse, ikke også kigger forbi engang imellem.

Og da vi gætter på at det er i det miljø du har besluttet dig for at finde din nye medarbejder kunne det tænkes at du skulle prøve en job annonce på mir.dk.

Hvad koster det?

Prisen er 1250 kroner ex moms for en måned.

For de penge, kommer du – garanteret – i kontakt med hele branchen, og nu hvor det er en annonce, skaber vi en side til dig hvor ansøgerne i fred og ro kan læse jobtilbudet, evt suppleret med muligheden for at hente supplerende dokumenter ned.

Planen er ydermere at dette opslag skal kunne kan findes i hele perioden, hvorfor vi også producerer et banner, der vil være synligt på alle sider.

Og da det linker direkte ind til jeres job tilbud, vil alle kunne finde jeres tilbud i en fart.

Er du – eller i – mere på jagt efter en ” forretning-partner”, venture penge, eller noget 3., du mener kræver et “opslag”, må du/i endelig kontakte os, og høre om det ikke også er en mulighed.

Vi plejer at være friske på det meste, og glæder os til at hjælpe dig med at løse positive problemer som – for eksempel – at du mangler mandskab, eller en ny direktør.

Kontakt os på mail eller på telefon 53 6700 53.

Placeringen du køber, er som udgangspunkt en jobannonce placeret på mir.dk i en måned.

Det er muligt at fjerne den før forfald, hvis du finder den rigtige i en fart, ganske som det er muligt at opdatere den i løbet af perioden.

Vi leverer ved udløb en opgørelse over hvor mange der har set annoncen, hvor mange der har klikket på den.