Sachtler har lige været i Grønland

Vi modtager et utalt af lovprisninger af produkter i form af hvad der – tit – bliver kaldt for pressemeddelelser, men som reelt blot er små reklame historier, der skal få dig tilat købe lidt mere.

For eksempel et Video 18 S2, fra Sachtler, set i England til 5800 pund.

Det er sikkert også en god ide, hvis det er et stativ i den størrelse og til det prisleje du leder efter.

Heldigvis er der ofte en god historie med, når vi får de her pressemeddelelser, fra for eksempel Sachtler, der lige har været i Grønland og på Island, med lidt af et hold, hvor de alle må have frosset som bare pokker.

stativ1.jpgNoget stativet sikkert også gjorde, selv om at det både havde drone og noget Gimbal værk med.

Nu er der dog både den færdige reklamefilm og en BTS med i denne pressemeddelelse, hvilket gør det lidt sjovere at kigge på stativet, mens du beslutter dig for om du skal investere i Miller, Vinten, Oconer eller et Sachtler for nu at nævne et par muligheder.

Vi erkender ikke at kende Jack Wolfskin, men gætter på at det er tøjet og ikke en person, der “is going for days without a shower, eating dehydrated food for weeks, feeling the stab of unforgiving, glacial wind in subzero temperatures”, i denne reklamefilm, der ser ud tilat være optaget på et par timer.

Læs også  Så er EZ1 og EZ2 på gaden

Stadig.

Reklamefilm er jo ikke sandheden, så lidt overdrivelse fremmer sikkert forståelsen hos dem der er friske på at købe noget Jack Wolfskin, tøj.

Uanset dette, er det Beech Studios, der har stået bag produktionen “#MakeYourLifeUnforgettable”, som du kan se nederst.

stativ2.jpgI den forbindelse lige et par lovrprisninger af det der stativ, der såmænd er ret heldigt uanset om det hedder 1 eller 2, som vi gætter på at nyest.

-I always try to create new ways of filming, starter Beech Studios Co-Founder og Director Peter Döring.

-It”™s not only about having a camera and trying to get a frame. It”™s also about telling the story behind the lens because, in the end, it”™s a craft. It”™s about what the customer wants and what you want as a filmmaker, slutter han.

Og da holdet nu ikke var større end på bare 14 personer, var turen til Øst Grønland og Island, i bare 3,5 uger, blev stativet jo virkeligt prøvet igennem.

Peter Döring forklarer videre:

-The biggest challenge on this was dealing with the cold weather, starter han og fortsætter.

-Because of the ice, we couldn”™t use a car and always had to move by dogsled or motor scooter. We were pretty limited, so we needed to be particular about our equipment. Ultimately, we shot with a RED Dragon and Sony A7 S2 and chose to support it with Sachtler”™s new Video 18 S2 tripod, fortsætter han.

Læs også  Sub 4K€ VJ markedet rykker

-Wherever we were shooting, we didn’t have a perfectly even platform. We always had to hike through wet snow and mud, go uphill, and even do some crawling at times. So in those conditions, Sachtler”™s Video 18 S2 head and Speedlevel clamp was great. It was nice to be able to react in a quick way and not have to use both hands. Everything was already rigged, and you could just put the thing on your shoulder and move on, slutter han.

Som det ses på BTS, har de på et tidspunkt en 400mm F5,6 på , der på et RED bliver til 600mm, så stativet skal altså kunne et eller andet.

Uanset om du nu er på vej ned for at investere i et par Video 18 S2er eller ej, kan du nederst se den 25-30 sekunders reklamefilm der kom ud af de tre ugers optagelse i det kolde nord.

Peter Döring understreger:

-If you spend a lot of money on a new camera, lenses, battery packs, grips, etc. and you don’t equal that investment in a tripod, then that doesn’t make much sense. You need a sturdy tripod; you need to feel the quality when you lift it up, place it on the ground and it just stands there like a rock. It’s a good feeling. You don’t want to have a tripod that just wobbles around because that”™s something the customer can recognize in your work. For great work, you need a great tripod and I one hundred percent rely on Sachtler because, in my eyes, they”™re the best, slutter han.

Læs også  Skårhøj tryller igen