Discovery er klar med deres forår

Hvis du stadig er uklar på hvad du skal lave i dette forår, er Discovery kanalerne parat til at vise dig hvad du kunne vælge at gøre.

Som de selv skriver det byder Kanal 5 på et “forrygende forår”, mens Kanal 4 “blænder op for nye, modige og ærlige programmer”.

Og så er der jo altid 6″™eren, og Canal 9 og Eurosport der byder på enorme mængder sport.

Kanal 5 lover i den forbindelse “masser af krimi, action-packed underholdning og nye formater”.

mange1-2.jpgHerunder “Spartan” og deres dyreste dramaproduktion til dato, “Gidseltagningen”, der får premiere i dette forår. ( promo nederst )

Kanal 4 byder blandt andet på “Slip Angsten”, der er en serie de har produceret sammen med Psykiatrifonden, der handler om at “angst rammer hver femte dansker i løbet af livet” og at “dobbelt så mange kvinder som mænd får stillet en angstdiagnose”.

En anden nyhed er omtalte “Spartan: The Ultimate Team Challenge”, der får verdenspremiere uden for USA på Kanal 5.

Her er der tale om det “ultimative forhindringsløb, der ikke kun kræver mod og muskelmasse”. ( promo nederst )

Kanal 4 er ydermere på vej med en bunke serie, til det “lyserøde segment”.

Konkret “Greys Hvide Verden”, “hvor dramaet forstætter i 13. sæson”.

“The Lucky One” er et romantisk drama om “marinesoldaten Logan, der vender tilbage fra krig for at finde en helt særlig kvinde”.

Læs også  Rig 45 får en sæson til

Kanal 5 er i den forbindelse mere til de unge “Jenser”, når det handler om deres serier.

Her kan de mandlige seere glæde sig til “Blindspot”, hvor en kvinde der har hele kroppen overdækket med tatoveringer, har en ledende rolle.

Af danske serier kan nævnes, “De unge mødre” og “Unge i nattens kløer”, “hvor skuespiller og journalist Søren Vejby er på en personlig mission”.

mange2-3.jpgEndelig er er også blevet plads til “Familien Magnussen”, der følger en travl familie med omkring 300 rejsedage om året.

Det er muligt at se promoer på Discoverys Presseside og ikke rigtigt andre steder.

Vi har dog fundet et par klip, så du kan opleve lidt af hvad der sker på kanalerne i dette forår. Resten – der er promoer til alle formater og serier – kan du finde på pressesiden, som du finder her. ( vi havde naturligvis delt alle promoer hvis det var muligt at embedde )