OBVolleyVan

Der er streamere og så er der de nye streamere.

Og nu hvor Volleyball Danmark, har besluttet sig for at de er den type streamer, der kan og vil selv, har de sammen med Stjernholm & Co, skruet en herlig løsning sammen.

salgkasser.jpgEn løsning der ser ud til at ligne et “fly away kit”, der blot lige skal op i en bil og køres hen til det stadion hvor der spilles Volleyball.

Bedst af alt har det derfor været muligt for Volleyball Danmark selv at definere deres ambitionerer og – potentielt – forberede sig til udvidelser, eller flere “fly away kits”, når seerne kommer.

Ideen har dog aldrig været “broadcast”, men blot at udbrede kendskabet til en sportsgren, der nu – lidt lettere – kan blive det “nye orange”.

Outputtet, der allerede er en bunke af på deres site, er ydermere til at finde et og samme sted, hvorfor forbundets site nu pludselig er blevet en slags TV kanal, som Volleyball Danmark kontrollerer 100 procent uden at skulle tage hensyn til – for eksempel – broadcastere der har andre annoncørere, som eksempel.

Volleyball Danmark har, som Stjernholm & Co skriver det i en pressemeddelelse selv valgt niveauet, der er højt, da planen jo netop er at “gøre sporten mere synlig og formidle volleyball på højt et niveau til alle volleyball interesserede”.

Læs også  Drengene mod pigerne på TV2

stats.jpgForbundet har tidligere forsøgt sig med andre løsninger.

Men siden den 17. december er alt lavet på deres nye OBVolleyVan, der idag styres 100 procent af Volleyball Danmarks teknikere.

Selve løsningen der er en “4 kameraers”, “intelligent grafik” løsning, der inkluderer “scoretavler”, “optagelse”, “streaming” og en “afvikling”, der både kan klippe mellem kameraer og “båndede” indslag, optaget som EFP. 

Volleyball Danmark bruger desuden løsningen til promotion og distribution til en række sociale medier, suppleret med klip, der – garanteret – snart skaber den næste YouTube stjerne, hvilket jo kunne være én måde at få flere til at få øjnene op for denne sportsgren.

bord.jpgLøsningen de har investeret i, er og i dette tilfælde dog primært målrettet “Live streaming”, men da det er et ret klogt, er det muligt ganske hurtigt at “re-konfigurere” til andet også.

Der er som eksempel ikke stadig kortere vej fra “at streame”, til “faste studie programmer”, der end ikke behøves at blive sendt før næste kamp.

Vi kender ikke prisen på løsningen, men den må formodes at være realistisk.

Ellers have Volleyball Danmark formodentligt valgt en anden løsning.

Besøg forbundets site her

Her lige et par promoer for projektet.