Sony er på ISE2017 med Beyond Definition

Folk der ikke skal på ISE2017 kan ikke vide at giganterne er taget derned for at vise sidste nyt, og lave lidt forskæp på hvad andre – måske – så på CES2017.

Nemlig at fremtiden kræver stadig mere opløsning, flere nits og gerne billeder på diverse medier der ser så naturlige ud at man næsten bliver snydt.

Svært.

Men ikke umuligt.

Sony, der fortsætter deres “Beyond Definition” tema igen i år, er unaset dette på ISE2017 for både at vise realistiske AV- og IT-løsninger, suppleret af ting der er heldige, men nærmest umulige at få fingre i.

Enkelte produkter der giver “Beyond Definition” er nemlig stadig så dyre, at de ganske enkelt ikke kan forrentes på små markeder som vores lokale.

laerredflot.jpgIgen.

Skal det være vildt, er deres CLEDIS til stede.

Her kan folk opleve 8K x 2K billeder i 1000 nits og kontrastomfang der problemfrit håndtere 1.000.000:1.

Selve skærmen, er naturligvis en del af oplevelsen.

Så meget at Volkswagen Group bruger netop denne skræm til at vise deres XL1-concept car frem på denne skærm.

Sony kigger også på virkeligheden, der jo langt oftere er “software-defineret video over Ethernet”, (SDVoE), hvorfor der hele tiden bliver udviklet nye AV-over-IP-applikationer, hvilket såmænd også er hemmeligheden bag CLEDIS.

Læs også  Panasonic viser 360 grader frem

Problemfri kommunikation giver muligheder der ikke rigtigt er set tidligere.

På projektor niveauet finder den interesserede SXRD, der er realistisk nok til at blive brugt i planetarier, flight-simulatorer, og i industriel design sammenhænge.

Ellers er der VPL-GTZ280 ny, der sørger for at 4K i 2D eller 3D med et putput på 5.000 lumen fra en Z-Phosphor lampe, der burde være reæevant for de fleste.

Sony er også fremme med Vision Exchange, der er deres “samarbejdende løsning til undervisningssektoren og erhvervslivet”, der giver forskellige afdelinger af skoler eller virksomheder muligheden for langt mere end “live konferencer”, da masser af medier og apparater kan integreres i en “live”.

projektorbillig.jpgSe nederst.

Et par nye Z-Phosphor projektorer er der også blevet plads til .

Disse, en VPL-PHZ10 og VPL-PWZ10, der begge er i 5000 lumen klassen bliver vist frem, hvorefter du kan få fingre i dem, også herhjemme.

Folk der leder efter displays, til professionel brug, kunne overveje et af de nyeste Bravia Professional Displays, der kan alt fra HD til 4K, i ligeså mange – næsten – prisklasser.

Sony ser slutteligt ud til at have udviklet nyt i forhold til PTZ-kamera markedet der nu kan styres af en helt ny RM-IP500 Remote Controller, der naturligvis også kan håndtere kameraer som BRC-X1000/H900/H800 og SRG-360SHE.

Læs også  Avid og Al Jazeera bag globalt Newsroom

Skal det være helt vildt med flere kameraer er produktions-switcheren MCX-500 stadig relevant.

Der er naturligvis også andet på standen, herunder en ny E-serie 3LCD projector VPL-EW578, et par nye E500/E400 serie projektorer suppleret af home cinema-projektoren VPL-VZ1000ES, der er så ny så den stadig kun er blevet vidt frem på CES i januar.

Sony har endeligt også meldt sig på “Ultra Short Throw” markedet med flere løsninger.

Damien Weissenburger, der er Business Head of Corporate & Education Solutions hos Sony Professional Solutions Europe siger:

-ISE er det perfekte sted til at præsentere vores seneste nyskabelser ““ og året i år er ingen undtagelse med nye løsninger fra Sony som fx CLEDIS som uden tvivl vil imponere besøgende på standen, starter han og fortsætter.

-Billeder har den styrke, at de kan inspirere, begejstre og forbedre kommunikationen mellem studerende, undervisere og ansatte. Vi ser frem til at tale med vores kunder om, hvordan vi kan hjælpe dem med at udnytte deres effektfulde billeder til glæde for deres organisationer, slutter han.

Har du ikke tid til at kigge forbi er det pænt sikkert at Sony professional her i landet vil kunne hjælpe efterfølgende.

Her lige en præsentation af en af nyhederne.