Arri giver lidt lys fra sig

Man kunne let forledes til at tro at Arri enten er utilfreds med salget af deres Skypanels.

Eller at de er blevet lidt bange for at deres kunder ikke helt forstår hvad det er for en vidunderlig lampe de har produceret.

arri1.jpgOm det er det ene eller det andet, skal vi lade være usagt her.

Sikkert er det dog at de netop har lavet et par promo vidoer, du i bedste stil kun kan se hos Arri, der understreger en række fordele ved netop de ellers hypede Skypanels.

En del tyder dog på at det mest er S30-C og S60-C de ønsker at sælge med de to videoer, hvor den ene er BTS, mens den anden viser det færdige resultat.

bagsiden-4.jpgI den forbindelse kom vi forleden til at “mene” at de store LED lamper er på vej, og at de er på vej til at afløse de store produktioner hvor der – tidligere – blev brugt en masse HMI.

Her er så – en mindre omskrivning – af den historie.

Bevares.

Arri ser ud til at ville sælge farver, DMX og det faktum at det meste er muligt med deres S30-C og S60-C Skypanels.

Stadig.

I mangel på store nok lamper, bruger stadig flere produktioner “mange” LED lamper, der “til sammen” giver den fornødne mængde LUX.

Læs også  Heftig ny til FW til EVA1

Noget der helt sikkert er tilfældet i den flotte vidoer “ubegrænset adgang” til lyslageret ser ud til at have resulteret i.

monitor-2.jpgSe selv med hos Arri, der insisterer på at du skal over på deres sider for at se videoerne.

Egentligt lidt trist, da de fleste jo ikke kommer særligt meget tættere på at købe et par lamper, bare fordi de er på en Arri side.

Du finder videoerne her, hvor det også er muligt at finde den BTS vi omtaler.

folk-3.jpgBillederne her på siden er fra optagelserne.

Vi har lige fundet en tidligere video frem, der ser ud til at understrege at de der Skypanels såmænd også er pænt heldige på helt konventionel EFP.

ARRI SkyPanel Features from ARRI on Vimeo.