Netflix Cheating er det nye sort

Nu hvor det nye PBS på DR P1, der naturligvis hedder PS der er kort for public service, kan forklare at problemet med at stadig færre unge ser flowTV er et demokratisk problem, har de helt andre problemer på Netflix.

I bedste stil har de målt lidt mere på deres kunder, og kan nu konstatere at det såkaldte Netflix Cheating, nu er så udtalt at det begynder at ligne et problem.

timothy.jpgEt problem, der dog ikke er værre end at dem der snyder blot skal lære at “blive overraskede” de samme steder som resten af familien.

Selv om at de har snydt og så episoden eller hele serien tidliger på dagen.

Som Netflix har målt sig frem til er Netflix Cheating nemlig på vej til at blive et globalt problem, der – rent faktisk – påvirker flowTV, mere end man skulle tro.

Selve fænomenet, der blot dækker over at 46 procent af de husstande der har Netflix, ofte oplever at den ene part, eller blot et par stykker i familien “snyder” og ser det som “familien” ellers har besluttet at de først “skal se i aften”, da det “fænomen” med at “se TV sammen”, jo – tidligere – var udbredt.

Det er det som bekendt ikke mere, blandt andet fordi Netflix eksisterer.

Læs også  Når man ser bort fra streaming

jessica.jpgSelve begrebet Netflix cheating, der første gang blev annonceret tilbage i 2013, er siden – i følge Netflix – vokset med 300 procent, og er nu en “common behavior” rundt om i verden.

Som de skriver det, “..once you cheat, you can”™t stop..”.

Således er hele 81 procent af dem der “snyder” kunder der – hele tiden – snyder, og lige ser den episoden “familien” ellers skulle se “i aften”.

Heldigvis for de hjemlige Netflix brugere er det mest i Brazilien og i Mexico, der bliver snydt.

Her er det tilgengæld 57-58 procent af alle par der har oplevet at det “de skal se i aften” allerede er “blevet set” af en af parterne.

Helt modsat er det i Holland, hvor vilde 73 procent stadig ikke har snydt.

Hvad er det så de snyder med, tænker du sikkert.

Jamen det er “The Walking Dead”, “Breaking Bad”, “American Horror Story”, “House of Cards”, “Orange Is The New Black”, “Narcos” og “Stranger Things”.

Netflix har ikke rigtigt spurgt folk om hvorfor de snyder.

Og så alligevel.

cheat3.jpgVurderingen er nemlig at det sådan bare “lige skete at den ene part lige bingede sæson2″, som eksempel.

Et andet eksempel er at familien så endelig er samlet foran TV skærmen.

Her bliver den episode der måske allerede er blevet snydt lidt med, fulgt op af flere episoder, da resten af familien pludselig er blevet så træt at det kun er den specielt serieglade, der kigger videre.

Læs også  Broadcasterne forlader UK

25 procent af alt snyd, er således sleep cheating.

Problemet med at snyde og komme lidt foran i serien, er “ikke et problem” i Chile, mens det faktisk er “unforgivable” i Japan, hvorfor Netflix Cheating allerede nu er “Taboo” der.

Også selv om at serien bliver sendt hos en anden streamer.

Hong Kong har lidt det samme problem, hvor 40 procent af Netflix kunderne ser det at Netflix Cheatesom det samme som”worse than having an actual affair”.

Skulle du tro at det ikke er et problem, her i landet, er Danmark såmænd et af del af de 30267 svar der ligger til grund for analysen, der – forresten – er endog særdeles seriøs.

Som du har regnet ud tyder en del på at mange Netflix kunder tager deres “TV vaner” med over på denne platform, for – pænt hurtigt – at ændre deres vaner.

Vaner der – underforstået – også påvirker deres vaner i forhold til flowTV.