ATG Danmon på BVE

Kan du bare ikke få nok af de mange messer, er det imorgen du burde hoppe på en flyver til London.

Gad vide om – flyveren – ikke kan klares for 89 kroner, eller deromkring, nu hvor der er lidt konkurrence på den destination.

Bevares.

Det kan ddog let blive dyrt at kigge forbi, nu hvor der er en masse lækkert nyt.

Tag som eksempel ATG Danmon, der lige har opgraderet Input Media, med en masse hardware, du let kunne tænkes at blive fristet af.

atgdk.jpgInput Media, der er en af de store “sports television production companies”, der har HQ i London, havde behov for at få opdateret deres suiter, så alt fra feeds til produktion kunne varetages der.

Og nu hvor der produceres over 2000 timers indhold hvert år, skal udstyret altså fungere helt efter palen.

Altid og 24/7/365.

Nick Symes, der er Director of Technology hos Input Media, forklarer:

-We partnered with ATG Danmon in 2015 for a major upgrade of our off-tube commentary facilities, starter han og fortsætter.

-Their team proved to be flexible, helpful and sympathetic to our needs, especially in the business world where the goalposts move during the project.

Han fortsætter.

-The upgrade to one of our existing galleries was required to provide facilities to a new customer who is producing an integrated betting feed for delivery to the independent betting sector. The channel is being distributed via satellite to end customers in the UK and Ireland.

Læs også  Sony sætter fut i IP Live Production med Cisco

Og da det er et 364 dage om året “feed”, har du gættet at Input Medias krav er nærmest umulige.

Det er dog ikke det eneste 364 dages feed, de roder med.

Nick Symes forklarer videre:

-As well as televising fixtures from UK racecourses, the channel is covering South African racing, including a wide range of turf and all-weather flat and jump racing. The service is on air 364 days of the year.

Han forklarer videre:

-The project was a new system but needed integration to one of our existing galleries. ATG Danmon installed two Ross 2 M/E Carbonite vision switchers, a Ross Ultrix router, SAM and Axon glue and Jünger loudness compliance processors. Audio was interfaced to one of our existing Yamaha DM1000 audio mixers, forklarer han videre.

-Live content is sourced from up to nine incoming clean-feeds. The entire system was design to run in HD 1080i with conversion at the edges for distribution, ensuring capability for the move to full HD operation in the future, slutter han.

Specs er i den forbindelse at en enkelt person skal kunne håndtere alt der installeres, og at den næsten i (?) 3 holds skift skal kunne tage ove:

-A key objective was to make the facility capable of being controlled by a single multi-skilled operator who can direct the service and produce an integrated feed of multiple sources and replays as defined by the customer”™s daily racing schedule. We have incorporated a bespoke software control solution which integrates racing betting data, on air graphics and broadcast control. The operator also supervises audio commentaries which come from the race courses along with off-tube via a dedicated VO booth, also housed at our London HQ, fortsætter han.

Læs også  Atomos lover 5,7K RAW

Til formålet blev der investeret i et par Axon optagere:

-Two Axon compliance recorders capture the output. The first phase of the project started in August and was completed at the beginning of September, handling feeds from South Africa. Phase 2 was to handle UK race tracks, and went live in January, slutter han.

Læs mere om Input Media her

Læs mere om ATG Danmon her