Kritikken er forstummet

Skulle der fortsat findes enkelte kritiske stemmer, der har det svært med “Badehotellet”, ser det ud til at de nu er så lille et mindretal at selv Ekstrabladet ikke ved hvem de er.

De kan idag løfte sløret for at “Danmarks mest populære serie” nu får et år til, hvorfor dem der ser serien, kan glæde sig til næste januar, hvor solen altid skinner, suppleret af kække bemærkninger fra de rige, og afvæbnende smil fra de fattige tyende.

damerne.jpgBevares, de havde ikke dobbelt så mange seere som DRs drama i sidste uge.
_
De havde blot små 500.000 flere, hvilket endte med at betyde at flotte 1.405.000 seere så med da ugens episode blev sendt.

Arvingerne havde til sammenligning 964.000.

Dermed kunne et forsigtigt gæt være at “Badehotellet” fortsætter, mens DR finder på en ny serie.

Sikkert er det i hvert fald at TV2 serien fortsætter.

Den er nemlig netop blevet forlænget, hvorfor alle der finder det relevant i januar 2018 kan komme tilbage til Andersens Hotel, og der opleve fortiden med Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

Stig Thorsboe, forklarer:

-Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, starter han og bliver suppleret af Hanna Lundblad.

Læs også  Det er også jul på DR

Hun siger:

-Og så vi har slet ikke lyst til at slippe skuespillere, producer, instruktør og alle dem, som har været vores familie de sidste fem år, slutter hun.

Denne sæson fortsætter hele vejen frem til næsten mandag, hvor folk der bare ikke kan få nok af “Badehotellet”, efterfølgende bliver nødt til at se de mange DVDer de må have investeret i, mens de gik og ventede på næste sæson.

Eller næste genudsendelse.

Fjerde sæson foregår i følge avisen i 1931, og formodes at fortsætte “året efter” i kronologisk tid.

Til næste år.

Her promoen for den igangværende sæson, der nu snart er set af 7000.