Det der Instagram

Er du stadig lidt usikker på hvem @jonnajinton, @airpixels, @mortenordstrom, @sofiesund og @juusohd er, er det måske på tide at få tjekket dem ud.

insta3.jpgNavnene er nemlig “handles” på et par af de mere succesfulde Instagram-fotografer, der er – typisk – unge mennesker der ved hele tiden at uploade billeder ( af andet end aps og tits ) til omtalte Instagram, har fået mange 100 tusind “følgere” der – åbenbart – elsker alle deres billeder og derfor kommenterer på dem, deler dem og lidt til.

Det har Adobe sat sig for at finde ud af, hvad handler om.

Og da det er i aften, må du lige rive en time eller mere ud af kalenderen, der 19.30, hvor Adobe afholder en såkaldt “Coffee Break Session”, hvor alle der interesserer sig for billeder og i særdeleshed Instagram og dermed funktionerne i de her sociale medier, kan få tips om hvad der skal til for at blive populær på Instagram, suppleret af relevant indsigt om hvordan billed deling – for eksempel – kunne fungere for et ungdoms program, som markedsføring, før eller efter programmet er i luften.

insta4.jpgFokus vil dog være de “konkrete” adobe orienterede tiltag der får billederne helt ud over kanten.

Pænt heldigt, hvis du – for eksempel – sidder med en række SoMo strømme der kunne drage fordel af at hente de unge på Instagram, også.

Læs også  Ikke i målgruppen

Konkret er der tale om et såkaldt virtuelt kursus, som Tobias Hägg, der har over 100.000 følgere på Instagram, afholder sammen med Adobe.

insta2.jpgDerfor vil der kommer en masse tips, der inkluderer software fra denne producent, konkret Lightroom og Photoshop, der idag er blevet opgraderet med en række HDR features på mobilen, så selv mobiltelefon billeder kan se ordentlige ud på Instagram.

Anna Rose, der er marketingchef for Adobe Creative Cloud Individual i Norden, forklarer:

-Vi glæder os rigtig meget til at afholde vores allerførste Coffee Break Session, hvor alle kan komme bagom scenen hos nogle af tidens dygtigste Instagram-fotografer. Formålet er at vise, hvordan man kan skabe magiske fotos i Lightroom og Photoshop, selvom man ikke er professionel fotograf, slutter hun.

insta1.jpgTobias Hägg, er for dem der ikke kender ham, kendt for hans “smukke, dragende naturfotos”, der blandt andet er skabt i droner.

Ideen er at der kommer flere Coffee Break Session, over de næste fem uger, hvor du kan møde andre fotografer, der tilsammen har mere end 700.000 følgere på Instagram.

Datoerne for disse er:

Tirsdag den 7 marts – 7:30 PM – @airpixels | 112,000+ followers

Tirsdag den 14 marts – 7:30 PM – @sofiesund | 219,000+ followers

Tirsdag den 21 marts – 7:30 PM – @juusohd | 180,000+ followers

Læs også  DR kan stadig Drama

Tirsdag den 28 marts- 7:30 PM - @JonnaJinton | 97,000+ followers

Tirsdag den 4 april – 7:30 PM – @mortenordstrom | 128,000+ followers

Du tillader dig her

Vi fik lige nævnt at adobe har opdateret deres Lightroom Mobile, så den nu også kan lave HDR.

Se hvordan heromkring.

Streamen er nu på YT, se selv.