Sony på vej med nyt webinar

Her onsdag den 22. marts kan alle der har mod på at skyde lidt mere “cinematisk”, læne sig tilbage i stolen, og høre hvad en række kapaciteter på området mener er smart at gøre.

Det er med andre ord tid til endnu et Sony webinar, hvor alverdens professionelle inviteres til at lære hvordan de kan lave mere filmiske billeder.

Helst på Sony gear, men andet kan garanteret også gøre det.

Til formålet har Sony inviteret Philip Bloom, Philip White og Forest Finbow til at tale om hvordan man får et FS7 II, et FS7, FS5eren eller et par α7Sere til at se lidt mere “cinematisk” ud.

phillip853.jpgIgen.

Skulle du sidde og kigge på et Amira, et Red eller et par Ursaer, er det sikkert ikke et problem.

Ideen er som altid med disse Sony webinarer at du rent faktisk lærer noget, uanset hvilket optages udstyr du har.

Så hvis du er frisk på at høre hvad Philip Bloom, Philip White eller Forest Finbow, tænker når de forbereder deres filmiske billeder, er det her du skal lytte med.

De tre herrer har ydermere planlagt at tage dig – og alle andre der kigger forbi – med helt ned i maskinrummet.

Helt ned til samtalen med kunden, der måske ikke er helt så “cinematisk” som du er, til kunden der har budget til en Fiat500, men som forlanger en Bugatti.

Læs også  Det næste efter VR er her

Webinar, der bliver streamed live from Pinewood, hvilket formodentligt betyder at det bliver streamet fra Sonys learning center, der, har i den forbindelse en pænt spændende nyhed med.

Altså ud over de mange tips og tricks om hvordan du laver filmiske billeder.

Det er nemlig her det bliver afsløret hvem der løb med “Just One Minute” prisen, der – som vi husker det – kaster et FS7mk2 efter vinderen.

Forresten en vinder som Philip Bloom har fundet, hvorfor han bruger lidt ætertid på at fortælle hvorfor han valgte netop denne vinder.

Sidst i webinaret vil der være en omgang Q&A, hvor dem der kigger med kan stille alle former for spørgsmål.

Interesserede, skal afsætte lidt tid omkring 14.00 GMT / 15.00 CET her på onsdag den 22. marts, hvor du kan blive pænt meget klogere.

Deltagere skal som altid tilmelde sig.

Det gør du her.

Vi har fundet arrangementet i USA, men da det afholdes i England, og nævner GMT tider, regner vi med at Sony her i EU også snart sender dig en invitation, hvis du ikke allerede har fået en.

Der blev i 2015 afholdt en FS5 konkurrence.

Her resultatet af denne konkurrence.