Telestream købte IneoQuest

Alle der roder med at streame til eller fra den ene eller den anden platform, har sikkert været forbi, eller ligefrem brugt Telestream software til at streame med.

Deres løsninger er overkommelige i pris, og ser ud til at virke, nærmest lige ud af boksen.

Det eneste der skal til, før du streamer er – stort set – bare de der rtmp adresser, hvorefter der kan streames med Telestreams Wirescast, som eksempel.

vejen.jpgBevares, det bliver lidt mere avanceret når professionel hardware, bliver introduceret.

Igen.

En dygtig kollega, ved som regel hvad hun går og laver.

Nu har Telestream så købt IneoQuest, der producerer såkaldt “kvalitets kontrol” af netop video, herunder af streams, der jo helst skal være i orden, før de bliver sendt ud i verden.

Formålet er oplagt nok at tilbyde kunder der vælger Telestream produkter muligheden for at integrere kvalitets kontrol, i deres produktioner.

En kvalitetskontrol der – ydermere – er løbende opdateret, mens der streames, eller sendes, som eksempel.

Der er oplagt nok ikke meget ude om hvad Telestream betaler for IneoQuest.

Sikkert er det dog at en aftale er på plads, der formodentligt betyder at IneoQuests teknik bliver en integreret del af fremtidige Telestream produkter.

vidchecker.jpgIneoQuest, der er fra 2001, har – indtil videre – fortsat salgskontorer i Amerika, Europa, Asien og i Latin Amerika.

Læs også  Sony havde en rigtig god weekend

Løsningerne IneoQuest producerer, bruges allerede idag til alt fra streams til “konventionel video”, typisk i form af et utal af 24/7 TV kanaler,

Andre igen, har brugt IneoQuest til at kvalitets kontrollere såkaldte “unmanaged networks to viewers”, som du kan se nederst i videoen.

Telestream har tidligere købt Vidcheck, der mere eller mindre tilbyder de samme features.

Det supplerende køb af IneoQuest, giver derfor Telestream flere muskler på netop dette område, der generetlt vurderes som et vækstområde, da der ikke ligefrem er noget der tyder på at streams eller TV kanaler er noget vi er ved at løbe tør for.

Dan Castles, Telestream CEO siger:

-IneoQuest”™s product portfolio lines up very well with our areas of expertise, starter han og fortsætter.

-Not only are we acquiring award-winning technology and products but also a talented team of people with shared values and a similar culture of innovation. We look forward to building on IneoQuest”™s business success and further developing their solutions, slutter han.

Forventningen er at handlen falder endeligt på plads her i Q1 2017.

Læs mere om Telestream, her

Læs mere om IneoQuest, her