Så er der altså dømt 12 nye

Folk der stadig ikke er klar over at de allerbedste FTPere kommer fra Medieskolerne, skal da vist have pudset deres briller.

Og nu hvor skolen endnu engang har sluppet 12 af de sejeste nye kollegaer er der ikke meget andet at gøre end at klappe og håbe på at de – snart – har tid til at hjælp på jeres næste produktion.

frederik_syberglille.jpgAlle 12, er nemlig herrehårde til det der med TV, og har nu så meget erfaring at de kan kalde sig for FTPere.

I bedste stil, har de som altid – frem til den sidste dag – der var den 9.marts, kæmpet om priser, og pudset og penslet sig frem til fine karrakterer og et diplom, der understreger at deres tid hos så fine selskaber som TV2 Bornholm, Aarhus Universitet, M2 Film, TV Syd, TV2 Øst, KNR, Japp Production, Discovery Networks, 2B Connect, Aarhus Global Media og endelig DR Aarhus, har givet de fleste hård hud på fingrene og med en enkelt undtagelser, lidt mere hår på brystet.

mikkellille.jpgSå sig venligst hallo til dine nye kollegaer:

Hans Peter Bay – KNR

Daniel Wagner Christensen ““ TV 2 Bornholm

Frederik Sybrandt Hansen ““ Aarhus Universitet

Frederik Bertel Høegh-Guldberg ““ M2 Film

Læs også  Netflix går hårdt efter Europa

Thomas Larsen Bjerre ““ TV Syd

Tina Holst Mortensen ““ TV 2 Øst 

hans_peter_baylille.jpgPaalu Vittus Karl-Erik Møller – KNR

Kristian Regel Poulsen ““ Japp Production 

Mikkel Bolgann Rise ““ Discovery Networks 

Andreas Schmidt ““ 2B Connect

Jewan Sedo ““ Aarhus Global Media 

Jonas Petri Svenningsen ““ DR Aarhus

Der scorede en bunke 12-taller suppleret af nogle 7-taller, der jo heller ikke sådan er til at kimse af.

frederik_hoeg-guldberglille.jpgSom altid skulle de “søde nye” også ind i den endelige konkurrence om lækkerier fra, Sony, In-Site og Avid, fra Bico (der altså hedder Atendi by Bico, Max) og Sennheiser.

Og nu hvor Mikkel Bolgann Rise, Discovery Networks var allerbedst til redigering, var det ham der løb med en Mediecomposer.

Lyset, der bare ikke kan laves bedre end når Frederik Høgh-Guldberg, fra M2 Film ordner det, løb i den forbindelse med en Litepanels Micro Pro hybridlampe.

Lyden, eller rettere bedste lydoptagelse, stod Hans Peter Bay fra KNR for, mens Frederik Sybrandt Hansen, Aarhus Universitet, stod bag det bedste lydmix.

Så de vandt begge premier fra Sennheiser.

FAF lukkede dagen med champagne.

Så tag lige og sig hej til dine nye kolleager.

På location, når de kigger forbi, eller bare i det hele taget.