Kæmpe håndboldweekend

Skulle enkelte have overset at “De Danske Håndboldkvinder skal I Aktion Igen”, er det imorgen TV2 tager alle med til et utal af kampe, der spilles i den såkaldte Golden League-turnering, der spilles i Frankrig.

Og da TV2 ved at der er seere i denne sportsgren, kan deres faste seere på TV2, TV2 Sport og TV2 Play, suppleret af sport.tv2.dk, se alle kampe, forfra bagfra og engang til i weekenden.

Eller rettere.

Det hele starter allerede torsdag 16. marts, hvor seerne blandt andet kan se frem til om håndboldkvinderne kan få “revanche for nederlaget i EM-bronzekampen”, der ifølge TV2 er relevant.

damestor.jpgDet danske kvindelandshold, kommer til at spille mod Frankrig, Norge og Rusland mens Thomas Kristensen og Bent Nyegaard kommenterer, suppleret af Morten Ankerdal i studiet.  

Det er med andre ord en landskamp, uden helt at være det, da Golden League turneringen blot er en kamp mellem bestemte nationer, der – mest – kæmper om æren.

Men som det til trods ikke har det mindste imod at sætte hårdt bag det mål.

Folk der netop har været på månen i nogle måneder kan ikke vide at “Danmark klarede sig rigtig godt til EM i Sverige”.

Så godt at kvindelandsholdet endte på en fjerdeplads, hvorfor VM i Tyskland til december er på plads.

Læs også  Igår var det Kim - torsdag er det Egon

Derfor er det nu tid til lidt “leg” i Le Mans, hvor den første Golden League-kamp bliver spillet og sendt direkte torsdag klokken 20.20.

Kampen der bliver vist på TV2, TV2 Sport og TV2 Play, følger det danske kvindelandsholds kamp mod Frankrig, der – som enkelte må kunne huske – spillede EM bronzekampen med dem, og vandt.

Så måske det bliver en kamp der bliver værd at se.

Den næste kamp der skal spilles med dansk deltagelse er på lørdag, hvor landsholdet skal spille mod Rusland.

Denne kamp må formodes at blive mindst lige så spændende, da sidste møde endte 26-26, hvorfor begge hold må mene at det nu er deres tur til at vinde.

Tredje og sidste Golden League-kamp for de danske kvinder, bliver gyseren over dem alle.

Her skal holdet møde Norge.

Den kamp kan opleves på søndag, hvor man kunne forestille sig at en del er parate til at ignorere forårssolen, der ved 3 tiden.

De andre kampe kan du finde i programoversigten.

Herunder kampe mellem Norge-Rusland, Frankrig-Norge og Frankrig-Rusland.

Du kan læse mere heromkring