Discovery vinder seere med bold

Den brede vifte af Discovery Network kanaler, der blandt andet tilbyder en masse fodboldkampe, ser ud til at begynde at “virke”.

I hvert fald i følge Discovery Network selv, der idag kan fortælle at årets tre første måneder i forhold til fodboldsening, stort set tilhørte dem.

Tre af de fem mest sete fodboldkampe i år på dansk TV, blev således sendt på Kanal 5. ( Discoverys kanaler )

Og nu hvor antallet af seere, til “de store kampe”, med fredagens Europa League opgør mellem Ajax-FC København, der havde vilde 398.000 seere, er der altså ikke langt op til TV2 og DRs – tidligere totale – monopol på top tyve over de meste sete programmer.

Sidste uges mindst sete top ti programmer på DR1 og TV2 havde således bare 454.000 og 472.000 seere.

boldstor-2.jpgAjax-FC København, var dog en “speciel kamp”, der – lige pludselig – havde flere seere, end “normalt”.

Konkurrenterne ovre på MTG kanalerne, der havde pænt mange seere der kiggede forbi Barcelona og Paris Saint-Germain kampen, må dog også formodes at smile, da 298.000 seere kiggede med på 3+.

Uanfægtet af FC Københavns hjemmebane kamp ugen før med Ajax-FC København også var pænt oppe og ringe i følge Discoverys markedsføring, med 319.000 seere.

Og skulle enkelte allerede nu sidde og vente på at det bliver søndag, er det jo den dag Kanal 5 nærmest med garanti lander på top tyve over de mest sete programmer.

Læs også  Superligaen bliver til eSuperliga

Det er jo den dag det nye VM-kvalifikationsår starter for landsholdet.

Og da der skal spilles om de “altafgørende point mod Rumænien”, den dag, er det nok nærmest umuligt for fodboldelskere ikke at kigge med på søndag.

Kanal 5 lover i den forbindelse at “være på pletten”, i form af Mette Cornelius, Frank Arnesen og Flemming Povlsen, suppleret af Peter Piil og Brian Laudrup.

Efterårets VM-kvalifikations kampe havde i den forbindelse 650.000 seere, da der var flest der så med på Kanal 5 ( Danmark-Montenegro ).

Nu hvor det er blevet tid til en om muligt endnu mere vigtig kamp, kunne man forestille sig at VM Kvalifikationen mod Rumænien vil blive set af endnu flere her på søndag.