Rigtige mænd – det nye hold

DR havde pæn succes med en af deres egne formater, tidligere.

Så nu er det tid til endnu en sæson.

Og da DR – og vi seere – elsker gensyn – kalder DR formatet det samme som sidst, blot lige tilføjet “det nye hold”, så ingen kan være i tvivl, hvis de – ved en fejl – skulle komme til at se en genudsendelse i stedet.

maend2.jpgKonceptet er som før sådan lidt håndværker agtigt, godt hjulpet af et nyt sæt håndværkere og deres problemer med fed og usund mad, suppleret af slik, energidrik, fedme og det faktum at de bestemt ikke er “‘Rigtige Mænd”.

Man kunne nærmest fristes til at mene at der er tale om “URigtige Mænd”, der først bliver til “Rigtige Mænd” efter en tur igennem DRs sundheds-eksperiment.

Den originale serie, “Rigtige Mænd”, bød således på “Den Blå Negl”, der viste at selv håndværkere kan lære at spise mere sundt, ganske som at de rent faktisk kan begynde at flytte deres krop nok til at et par kilo rasler af.

Det var dog mere “fællesskabet og holdånden” det handler om.

Både i serien, og i DRs “forsøg” på at “undervise” seerne det uheldige i at leve af kakaomælk og smøger.

Uanset dette, er det nu tid til “fem nye flotte håndværkere”, der har “været så letsindige at melde sig til det sundheds-eksperiment, de tror, de kender formlen p唝, som DR skriver det.

Læs også  Kun i Rom

maend3.jpgDe vil nemlig også gerne være “Rigtige Mænd”, der kan leve uden “remoulade på pomfritterne”.

Hvad de dog ikke vidste da de tilmeldte sig er at denne sæson, er at det denne sæson ikke handler om “hvem der hurtigst kan smide dunken og få en laber krop”, som DR videre formulerer det.

Nu er tid til et “benhårdt mandeløb sammen som ét hold”.

Og da det betyder at “ingen vundet, før sidste mand er over mållinjen”, skal de så ellers til at arbejde sammen, og hjælpe hinanden.

Det store spørgsmål frem til premieren er derfor om deltagerne kan “tæmme deres indre konkurrencegen og samarbejde, når de kommer på deres livs prøvelser”.

Vi taler jo om “fem store håndværkere, der alle er i elendig form og vejer på den tunge side af 100 kilo”, at de må have – i det mindste – overvejet at smide nogle af de overflødige kilo.

Noget de eftersigende også skulle have gjort, en af de dage hvor de sad og drak lidt bajere, og grinte af en der løb.

Det vil “sundhedsapostlen” dog ikke finde sig i.

Der er nemlig lagt en plan, hvor alt fra “nøgen-tegning” og “kolbøtter”, suppleret af “harpunering af fisk” står på programmet.

Læs også  Promo ude på Fanget af mørket

maendstor1.jpgSom altid kigges der også på den enkelte håndværkers “lidt for magelige håndværkerliv”, der i enkelte tilfælde har “haft alvorlige konsekvenser for privatlivet”.

Det bliver der også kigget på.

Fordi, “måske er det ikke for sent af rette op på den synkende skude”

Håndværkerne denne gang er:

Flemming, mekaniker og 40 år.

Julle, slagteriarbejder er 30 år og nyskilt.

Thomas, asfaltør er 32 år.

Krabbe, kloakarbejder er 33 år.

Rasmus, elektriker er 24 år.

“Rigtige mænd ““ det nye hold” er indtil videre planlagt til at blive til seks programmer, der får premiere på DR1 den 5.april.

Formatet bliver fulgt op af et website, da dette “sundhedsprogram”, rent faktisk handler om den såkaldte “folkesundhed”, der har det elendigt.

De fleste er kort og godt ved at blive for fede, hvilket resulterer i en masse følgesygdomme, som samfundet jo betaler for.

Interesserede kan derfor besøge “Rigtige Mænd Sjakket”, der er et “nyt gratis træningsfællesskab”.

Besøg stedet her, hvor “Rigtige Mænd”, kan finde “det samme træningsprogram med enkle og effektive træningsøvelser” som på TV.

Og hvis dem inde i kassen kan.

Kan du vel også.

Henne på “Rigtige Mænd Sjakket” ( websitet ) kan andre mænd også træne i hold.

Det hele kulminerer så den 24. maj, hvor der i omkring 60 kommuner landet over, vil blive afholdt en række “Rigtige Mænd” løb.