Fashion og Magasin søger talenter

Danmark er for uindviede lidt af et mode metropol.

Vi producerer enorme mængder af tøj, der bliver solgt under endnu flere navne, og er rent faktisk så vigtigt et modemarked, at der er flere modemesser hvert år, hvor en skov designere købere og sælgere mødes til en messe, der bliver suppleret op med “modeshows” der mest af alt ligner noget du ellers kun finder i Milano eller New York.

Eller hvor moden nu ellers lige går og lever.

albino.jpgDerfor kan det da heller ikke overraske at Copenhagen Fashion Film Crew i øjeblikket ( igen ) er ude og lede efter talenter, der “vil mode”.

I dette tilfælde filmfolk der – formodentligt helt uden betaling – brænder så meget for at lave film, at de er friske på at lave hvad Copenhagen Fashion Film festival og Magasin kalder for “Fashion Film for Denmarks leading department store Magasin”.

Dem der har lyst til at prøve, det manglende budget til trods skal blot sende hvad initiativtagerne kalder for en ide, et “Mood board”, et CV og de sidste par film, de håebfulde deltagere har lavet.

Målet ser uanset ud til at være, at få opdyrket et “Fashion Film talent” marked, hvor farver, former og modeller kan få solgt noget almindeligt og Haute couture tøj.

Læs også  TV2 Play nu også hos Boxer og Stofa

Dermed er dette kald efter talenter, givet videre.

Folk der undrer sig over hvordan copenhagenfashionfilm.dk så vil sørge for at det hele bliver til film, der kan køre på skærme og andet i Magasin, kunne overveje at kontakte producenten, der ser ud til at have en slags blog hvor de – sådan generelt – er gået helt amok over mode, farver, former og alt det heldige som Fashion jo også er.

Enkelte kunne måske forledes tro at der er tale om en slags kunstfilms konkurrence, da mode/fashion jo netop befinder sig i landet mellem big biusiness og kunst.

farver-3.jpgIgen.

En del tyder på at deltagerne, der jo bliver en del af Copenhagen Fashion Film (CPHFF) rent faktisk er tænkt som et slags fashion vækstlag, der producere “fashion film”, fordi de ikke kan lade være, og fordi at CPHFF rent faktisk bliver brugt til at vise en masse tilrejsende mode-forretnings-folk hvad mode også kan være.

Selve showet, bliver afholdt den 28. april.

Og selv om at vi erkender ikke at vide hvor dette fine show bliver afholdt, så ved vi til gengæld at der vil blive uddelt en del priser til de produktioner der end ikke er udtænkt endnu.

Deadline for tilmelding til dette fashion eventyr er nemlig først den 1. april.

Læs også  Det nye sort er streaming

Her lige listen af priser de kreative filmfolk kan vinde, før de tager ud i verden, til et marked der rent faktisk er parat til at betale produktions omkostningerne til flotte og fede fashion film.

Copenhagen Fashion Film Awards

“The Magasin Award” ( hovedsponsor ?)

“Best Fashion Film”

“Best Nordic Talent”

“Best Idea”

“Best Message Copenhagen Fashion Film”

CPHFF ligner med andre ord forbandet begavet talentudvikling, der i beste stil, kun inviterer dem der kan “investigate and mediate fashion in a new way”.

Herfra er der ikke andet at sige end god vind.

Vi mangler en masse fashion film, der kan glæde vores øjne og – måske – få lidt flere til at gå i andet end kulsort tøj, hele vinteren.

Læs mere om CPHFF her, hvor du såmænd også kan se et par af de tidligere producerede videoer.

Her lige promoen for sidste års konkurrence.