Vice viser igen vejen

I takt med at streamerne ser ud til at fange stadig flere unge seere, kaster andre progressive størrelser sig også over såkaldt scripted indhold.

Dette, der typisk kommer til at minde om de serier som NetFlix eller Amazon tilbyder, må dog forventes at få et par twist, da det er Vice der er på vej ind på seriemarkedet.

junior2.jpgOg som altid når det er Vice, der rykker, er planen at få fat i de unge, hvorfor ellers umulige drømmescenarier, bliver realiseret.

Således er Luc Besson, Bryan Singer og Zoe Cassavetes allerede med.

De vil også godt have fat i de unge seere, iuanset hvor svære de er at få fat i.

Det evige eksempel for tiden er – i den forbindelse – stadig “Skam”, der omvendt passer rigtigt godt her.

Vice har nemlig længe før “Skam”, vundet alverdens unge med deres uge/månedsprogrammer, der er blevet sendt som serier på alverdens unge kanaler, herunder DRs unge, ganske som HBO Nordic også fulgte op på dette fænomen.

junior.jpgNu er det så blevet tid til at Vice, kaster sig ind i produktion af serier, blandt andet helt nyt fra Blackpills, der er et fransk “digital media studio startup”, der er på vej med en serie “original short-form scripted content”, der udelukkendet vil kunne opleves på Vice.

Og nu hvor de alligevel var igang, har de hyret Luc Besson ( vi gætter på at de har ringet til EuropaCorp, der ellers stadig er på vej med “Valerian”, red. ), Bryan Singer og Zoe Cassavetes, for at nævne et par stykker.

Læs også  DR1 prøver med nyt underholdningsformat

Vice har som tidligere ingen problemer med at bruge penge på indhold målrettet unge seere, der jo – potentielt – kunne tænkes at kigge med i 20-40 år, hvorfor Pulse Films, der er et London baseret produktions selskab også er på vej med scriptet Vice indhold.

Om det så bliver Pulse Films – som Vice købte en god bid af sidste år – der producerer “Pillowtalk” som Sharon Horgan er EP på, eller om de er inde over “Twiz and Tuck Bucket List”, er lettere uklart.

Sikkert er det dog nok at planen tager form, og at Vice har besluttet sig for at være der hvor de unge seere er.

twiztuckhoh.jpgDer hvor der er serier, i superhøj kvalitet.

Så det producerer Vice nu også.

Hosi Simon, der er Vice”™s global general manager siger:

-From the first time we saw the content from Blackpills, we knew that we wanted to give the Blackpills channel its home on Vice, starter han og fortsætter.

-The content, creators and people at Blackpills and Pulse have an ambition and vision that we value at Vice, so we couldn”™t be more excited to partner with them.

Og nu hvor Zoe Cassavetes, der er venner med Blackpills, er på vej med den første nyhed, “Junior”, der kigger på en sær trekant, hvor mor, og datter begge dater samme mand, er det ligesom et sted at starte.

Læs også  DR ude med Danmarkshistorien i VR

“Playground” er skabt af Luc Besson, og handler om en pige der går på “lejemorder skole”, hvor hun ( eller bare i det hele taget ) finder ud af et par hemmeligheder om hendes forældres død.

Der er stadig ikke noget ude om hvad det er Singer er på vej med.

Det er dog Pulse Films CEO Thomas Benski, der har fået Singer med ind i denne del af fremntiden, pointeret at vi kan forvente “compelling content that can rival top-tier episodic TV”, fra ham.

playground4kantet.jpgSkulle du ikke kende Pulse Films, er det skabt af ( Deezer opfinder ) Daniel Marhely og Patrick Holzman, der er en tidligere Canal Plus EP, der Рlige Рhavde tid til at skabe Allocin̩ i fritiden.

Blackpills fortæller at de har sagt “Go” til at mere end 50 “short scripted series with writers, actors, directors and production companies targeted at young audiences”.

Den korte forklaring ser – med andre ord – ud til at være at Vice har besluttet sig for at blive det nye NetFlix for unge mennesker.

Så kan deres forældre hænge ud med de der mainstream produktioner der findes på den voksne NetFlix.

Blackpills skulle efter sigende være på vej med en del nyheder, herunder en “Logan Paul thriller”, der hedder “Tycoon” som Louis Leterrier instruerer/producerer (?).

Patrick Holzman forklarer:

-We are completely changing the format of how series are watched on mobile, and are elated to have Vice and Pulse on board to give a voice to the young creatives making powerful statements about the state of the world today, slutter han.

Læs også  Polske børn går til 5300 kroner

Af andre nyheder er “All Wrong” med Chris Marquette og Brittany Furlan, der handler om en mand der er flad og arbejdsløs. Som møder en kvinde.

Derefter går det naturligvis ned af bakke.

“Maniac” er en anden hsitorie.

Handler om en mand der “har det rigtigt fint”. Lige indtil det går op for seeren at Kjetil Indregard, der er skaber/EP, har lavet en serie om “Espen”, der er indlagt på et psykiatrisk hospital.

“Skinford” med Joshua Brennan, handler om en fyr der risikerer hans eget liv for at redde hans far fra døden.

Zoe Cassavetes “Junior”, skulle få Lucia Ribisi, Kristin Froseth, Eric Johnson, i de ledende roller, senere fulgt op af “Twiz and Tuck Bucket List”, der følger to transgender/gender-fluid personer ( høn+høn) på vej ud for at gennemføre de 25 mest sindsyge ting de har kunne udtænke.

“Pillowtalk” er sidste nyhed, skabt af Mike Piscitelli og Rachael Taylor, som du måske kan huske som duoen der fik “Jessica Jones” til at fungere.

Nu er de sammen med Sharon Horgan, der tidligere har EPet “Catastrophe” og “Divorce”.

Ledende rolle i denne serie er Patrick J. Adams fra “Suits”, der handler om en fyr der har sex hele tiden med alt og alle. ( cirka)