Danmon flytter HDR seminaret

Det var ellers meningen at det skulle have været rigtigt hyggeligt ude hos Danmon, her den 29. marts 2017, fra 09.00-13.30.

Men nu hvor i er så mange der har meddelt at i kigger forbi, bliver det hele flyttet til Den Kongelige Skydebane Sølyst.

Adressen er Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg.

Som vi forstår det, er planen stadig at lære dig og alle andre der møder op, en hulens masse om HDR i alt fra hardware til software.

Vi har fået at vide at der er masser af parkeringspladser der, og at dem der insisterer på at tage toget kan tage til Klampenborg og gå i cirka ti minutter.

Som tidligere annonceret er der kaffe allerede fra 8.30, så skulle behovet være for lige at mingle med et par kollegaer, på det tidspunkt er det altås en mulighed.

artikelforefter.jpgSelve seminaret er fortsat HDR, hvor Klaus Weber, der er “ansvarlig for Worldwide Product Marketing” hos Grass Valley, og nærmest en fast del af deres HDR udvikling.

Derfor vil der også blive plads til at diskutere andre tilgange til HDR, end de nu snart klassiske hvor HDR er blevet – næsten synonuymt – med UHD.

Det er som vi forstår det, ikke den vej broadcasterne ønsker at gå, hvilket – vi gætter på – er en del af det som Klaus Weber kommer for at tale om.

Læs også  Blackmagic Design ude med ny FW

Som eksempel er HLG ( Hyper Log Gamma ) på vej i England.

Denne “standard” er tænkt som et alternativ til HDR, selv om at HLG – næsten – tilbyder samme farverum.

Fordelen med HLG, der også kunne kaldes for HDR720, ( som eksempel ) er at et 720P HLG signal problemfrit ville kunne distribueres i de eksisterende systemer, og sågar fungere internt hos den enkelte broadcaster.

Samtidig med at slutbrugerne, dig og mig, får et langt flottere ( meget HDR agtigt ) billede.

Alt sammen noget du kan spørge Klaus Weber og Danmon folket om, nu på en ny adresse.

Har du ikke fået tilmeldt dig, kan du jo prøve at tigge anja.grove@danmon.com om der nu også er plads til dig.

Læs mere om dagens plan og mere i denne PDF om seminaret her

Grass Valley har som tidligere nævnt, netop leveret den første af tre 4K IP OB vogne til Arena TV.

Der – naturligvis – også kan producere i UHD HDR, så længere væk er HDR er altså ikke.