Kanal 5 åbner op for egenproduktion

Noget der begynder at ligne en af landets dyreste serier, der som bekendt fik 13.857.473 millioner kroner fra PBS puljen, går i luften på søndag.

Så det er måske på sin plads at se hvordan produktionen har formået at få pengene og ideerne til at gå op i en højere enhed.

Indtil premieren ved vi fortsat ikke meget om hvad der kommer til at ske.

Dog med det forbehold at der er flere “promoer” ude, på de platforme hvor de unge burde være til at få fat i.

Så med lidt held er det – også – de unge der kigger med på søndag.

Eneste “unge” konkurrent på alverdens danske kanaler, ser nemlig ud til at være “Rogue Nation” med Tom Cruise, der endnu engang hænger ud af en flyver, og reder verden, mens han smiler til den kække kvinde.

gidsenspejl.jpgTilbage på Kanal 5, er “Gidseltagningen” nu nært forestående.

Og efter en – ikke særligt meget omtalt – verdenspremiere i Berlin på Berlinalen, er der stadig ikke meget andet at gøre end at vente og se hvad de har fundet på.

Handlingen skulle dog være pænt simpel.

Nogle – der taler engelsk på en måde man ikke lærer i de lokale skoler – har kidnappet nogle mennesker, og forlanger en masse Euro for at frigive dem.

Læs også  Godt nyt til OB flåden

Den lokale helt bliver sat ind i historien, og foreslår – i hvert fald i følge en af promoerne – at Danmark betaler for at få gidslerne frigivet, selv om at enkelte hardliners allerede har insisteret på at “we dont negosiate with terrorists”.

Find ud af hvad der sker på søndag den 2. april, hvor der er premieren på en “højspændt dramaserie, der tager udgangspunkt i et af vor tids største skrækscenarier: En terroraktion i hjertet af København”.

Handlingen foregår officielt og – uvist hvorfor – i oktober, “hvor 15 danskere i et metrotog bliver kapret af ukendte gerningsmænd, der truer med at dræbe dem én efter én, hvis de ikke får deres krav opfyldt”.

papriak.jpgHovedforfatter og instruktør Kasper Barfoed efter idé af Adam Price og Søren Sveistrup, der tidligere har skabt “Borgen” og “Forbrydelsen”.

Producent er SAM.

Blandt de medvirkende er Johannes Lassen, Paprika Steen, Sara Hjort Ditlevsen, Dar Salim, Henning Jensen, Alexandre Willaume og Cecilie Stenspil.

Her promoer der er 1,2,7 og 14 dage gamle.

Kan du kan se en udvikling i “promo historien” ?