Meyerheim fejret med kage

Kendisser som Michael Laudrup, Sidse Babett Knudsen, Nikolaj Lie Kaas og Ghita Nørby var alle med til at gøre det allersidste talkshow, som Michael Meyerheim er vært på, til lidt af en fest.

Noget vi andre kan opleve den 19. april på Charlie.

Her kigger de mange kendte forbi det absolut sidste “Talkshowet Meyerheim”, der blev optaget tilbage til den 23. marts, som det “definitive punktum for en æra med det populære talkshow”, som TV2 skriver det.

Og netop da det var sidste gang, er det ligefør at Meyerheim var på besøg hos Meyerheim.

kage.jpgVærten blev nemlig – efter showet – fejret med kage og champagne.

Dog først efter optagelsen, hvor alt fra gæster, til publikum, pressen og TV holdet fejrede den højtelskede vært.

Michael Meyerheim forklarede efter optagelsen:

-Det var en blanding af overvældende, vemodigt og fantastisk sjovt. Gæsterne var i den grad i hopla og opsatte på at bidrage til den gode stemning, og publikum i Hofteatret var med lige fra starten. At jeg så samtidig blev genstand for mere opmærksomhed, end jeg er vant til, skulle jeg lige vænne mig til, starter han og kaster sig straks ind i en anekdote fra talkshowets egen historie.

-Dengang, der gik rygter om, at TV2 skulle lave et talkshow, kontaktede jeg den daværende TV2-chef og lovede ham, at jeg kunne skaffe alle kendte danskere lige fra Klaus Rifbjerg til Michael Laudrup, som man nu siger, når man gerne vil virke overbevisende og derfor overdriver lidt, fortsætter han mens Michael Laudrup såmænd sidder lige ved siden af.

Læs også  Kicking & Screaming

Han siger:

-Michael Meyerheim har spurgt mig en del gange gennem årene, om jeg vil komme i “Talkshowet”, og det har ikke været muligt for mig af den ene eller den anden årsag. Når det nu var den sidste optagelse, måtte jeg gøre noget ekstra, starter han og fortsætter: 

-Jeg har kendt Michael og hans familie i mange, mange år. Jeg ved, hvordan det er at skulle sige farvel til noget, man har lavet i mange år. Det er specielt, og derfor ville jeg gøre alt, hvad der stod i min magt for at være her på hans sidste aften, slutter han.

Og jo, Klaus Rifbjerg har også været forbi flere gange.

“Talkshowet Meyerheim”, har kørt på Charlie siden 2006 og lukker og slukker altså med 14. sæson.

Seertallene endte på et snit der ligner174.000 seere og seerrekorden var 253.000 ved dette års sæsonpremiere.

Michael Meyerheim vender tilbage med “Spørg Charlie” til efteråret.