Nyt til satellit folket

Hiltron Communications, der har fokus på satellite og wireless communication, har netop udvidet deres produktlinie.

Forvent en fremvisning på NAB2017 af deres nye HMAM three-axis motorised antenna mount, der nu er blevet til The Super-HMAM.

Som du måske ved kan deres HMAM three-axis motorised antenna mount ikke bære de helt store diske.

Men det kan den nye Super-HMAM.

lilleparabol.jpgHiltron sales director Antonio Monteverde forklarer:

-The standard HMAM is extremely robust and designed to operate with reflectors of 1.2 to 2.7 metres diameter on mountain-top transmission sites where wind speeds can exceed 200 kilometres per hour during storm conditions, starter han og forklarer videre.

-Super-HMAM has a newly developed support structure which can survive wind speeds well in excess of this figure with antenna sizes of up to 4.9 metres diameter. Super-HMAM retains all the features that have made HMAM the preferred choice for two-way VSAT communication or receive only downlink applications in the broadcast, telecommunication and military sectors, forklarer han videre.

-Hiltron’s Super-HMAM includes high-grade drives for azimuth and elevation plus a high-accuracy polarisation drive. It is fully compatible with Hiltron’s standard HACU antenna positioning system. A combined head and drive are incorporated, forming a three axis motorised system with 180 degrees of azimuth adjustment, 90 degrees of elevation adjustment range and fully adjustable polarisation.

Læs også  Nyt på flowtech fronten

parabol2.jpgFolk der ved hvad det betyder kan se frem til en stor parabol, der kan flytte sig ned til +/- 0.02 grader, i slut position og bevægelses “resolution” er 0.01 grader.

Kontrol er pakket så godt ind at den har fået et IP65-certifikat, hvilket reelt gør den permanent vandtæt, hvilket – omvendt – betyder at alt er gemt bag skruer og pakninger.

Så du skal lige forberede dig hvis tingene går galt.

Der er dog en “emergency cut-off switch” på ydersiden.

Super-HMAM kan styres over IP fra en PC, hvilket betyder at det reelt er muligt at styre en “disk” fra en strand langt væk, eller inde fra “broadcast center”, uden at stå og kigge på om alt nu er som det skal være.

Hardwaren, er født til at kunne modstå “atmospheric pollutants”, der vel kan pversættes til surheden i luften, suppleret af evnen til at kunne fungere i alt fra -25 grader Celsius til 25 graders plus.

Det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhed for funktion i op til 55 grader i op til 95 procents humidity.

Læs mere her, hvor du også kan opleve de andre Hiltron produkter.