Nyt til satellit folket

Hiltron Communications, der har fokus på satellite og wireless communication, har netop udvidet deres produktlinie.

Forvent en fremvisning på NAB2017 af deres nye HMAM three-axis motorised antenna mount, der nu er blevet til The Super-HMAM.

Som du måske ved kan deres HMAM three-axis motorised antenna mount ikke bære de helt store diske.

Men det kan den nye Super-HMAM.

lilleparabol.jpgHiltron sales director Antonio Monteverde forklarer:

-The standard HMAM is extremely robust and designed to operate with reflectors of 1.2 to 2.7 metres diameter on mountain-top transmission sites where wind speeds can exceed 200 kilometres per hour during storm conditions, starter han og forklarer videre.

-Super-HMAM has a newly developed support structure which can survive wind speeds well in excess of this figure with antenna sizes of up to 4.9 metres diameter. Super-HMAM retains all the features that have made HMAM the preferred choice for two-way VSAT communication or receive only downlink applications in the broadcast, telecommunication and military sectors, forklarer han videre.

-Hiltron’s Super-HMAM includes high-grade drives for azimuth and elevation plus a high-accuracy polarisation drive. It is fully compatible with Hiltron’s standard HACU antenna positioning system. A combined head and drive are incorporated, forming a three axis motorised system with 180 degrees of azimuth adjustment, 90 degrees of elevation adjustment range and fully adjustable polarisation.

Læs også  Den er god nok og i 8K

parabol2.jpgFolk der ved hvad det betyder kan se frem til en stor parabol, der kan flytte sig ned til +/- 0.02 grader, i slut position og bevægelses “resolution” er 0.01 grader.

Kontrol er pakket så godt ind at den har fået et IP65-certifikat, hvilket reelt gør den permanent vandtæt, hvilket – omvendt – betyder at alt er gemt bag skruer og pakninger.

Så du skal lige forberede dig hvis tingene går galt.

Der er dog en “emergency cut-off switch” på ydersiden.

Super-HMAM kan styres over IP fra en PC, hvilket betyder at det reelt er muligt at styre en “disk” fra en strand langt væk, eller inde fra “broadcast center”, uden at stå og kigge på om alt nu er som det skal være.

Hardwaren, er født til at kunne modstå “atmospheric pollutants”, der vel kan pversættes til surheden i luften, suppleret af evnen til at kunne fungere i alt fra -25 grader Celsius til 25 graders plus.

Det er muligt at tilkøbe ekstra sikkerhed for funktion i op til 55 grader i op til 95 procents humidity.

Læs mere her, hvor du også kan opleve de andre Hiltron produkter.