DR kan stadig Drama

Nu fik vi nævnt at MTG Studios netop har fået vist deres nyeste serie som en del af de 12 dramaserier, der blev vist frem ved en speciel lejlighed, igår i Cannes, på MIPTV.

Det var bare ikke den eneste “NordicNoir” der fik den ære.

“Herrens Veje” var også en del af den fest.

jesius2.jpgOg da det er DRs efterårs sats/drama serie, på 20 timer, der allerede nu sælges ( alle to sæssoner ) på MIPTV, kan der vel ingen tvivl herske om hved store dele af seerne kan forventes at kommer til at lave næste efterår, hvor der er premiere på “Herrens Veje”, som Adam Price er idemand bag.

Handlingen er – cirka og meget overfladisk – et “familiedrama, der handler om tro og om livets store spørgsmål”, med “udgangspunkt i en moderne præstefamilie i den danske folkekirke”.

Der altså havde fagmesse premiere igår på MIPTV-messen, og da den løb med hele to priser der, kan der vel ingen tvivl herske om at serien har en flot fremtid foran sig.

De tolv serier, der blev vist, blev alle vist i såkaldt nedklippede 15 minutters versioner, hvor “Herrens Veje” løb med 2 ud af tre mulige priser, konkret “kritikernes pris”, (Critics Award) og “Buyers”™ Coup de Couer”, der kan oversættes til “Indkøbernes favorit”.

Læs også  Ny DR serie om elitebørn

Den sidste pris, “The Grand Jury Award” gik til tyske “Babylon Berlin”, der handler om “mellemkrigstidens Tyskland”.

Den har DR allerede købt.

jesus1.jpgTilbage til DRs kommende sats fik alverdens TV-købmænd sælger smilet på, da DR havde valgt at tage skuespilleren Lars Mikkelsen med på scenen, til at sælge serien lidt bedre.

Og efter 15 minutters “udvalgte scener” fra “Herrens Veje”, kunne Lars Mikkelsen altså modtage et par priser sammen med hovedforfatter Adam Price.

Dramachef Piv Bernth siger:

-Det er helt fantastisk, at “Herrens Veje” fik de to priser. Interessen for serien er stor, fordi den skiller sig ud fra det meste andet, der er på markedet i øjeblikket. Historien, skuespillet, billederne – vi prøver at gå nye veje. Det har gjort indtryk, og det er vi stolte over, slutter hun.

Producent på serien er Camilla Hammerich, supplerer:

-“Herrens Veje” beskæftiger sig med nogle af de store spørgsmål i livet. Det er kompliceret stof, og vi er midt i arbejdsprocessen. Det et dejligt skulderklap at få – så tidligt i forløbet, slutter hun.

Vi har neturligvis fundet en promo for serien, som du kan se herunder.

Og vil du være opdateret kan du finde det meste nyt heromkring