Pixellot er totalt automat på alt

Pixellot, der er et firma fra Tel Aviv, har fået en rasende god ide.

Hvad nu hvis man kunne tilbyde små “fattige” sportsgrene et “totalt automatiseret” system, der kan streame hver gang der er en kamp, eller en sportslig begivenhed.

Og nu hvor _wige stod og manglede et sådan system, ser det ud til at de to størrelser er ved at “automatisere” en hulens masse amatør sport.

Konceptet, der er pænt simplet, kræver blot at der er monteret en række kameraer på – for eksempel – en stadion, eller inde i hallen.

Når der så sker noget, går Pixellot systemet så ellers igang med at streame på den dertil indrettede platform, der – for eksempel – kunne kræve en lille betaling før andre amatører kan se hvad der sker henne hos konkurrenterne.

auto1.jpgDer er med andre ord tale om en – totalt – “automated sportscasting solutions”, der sender alt det som ejeren ønsker.

Som vi forstår det, er det planen at en del millioner amatør udøvere, og andre – snart – vil kunne se med fra alverdens sportspladser i Tyskland, der – forudsat – at de har et kompatibelt system også kan være en del af sporttotal.tv.

Fik vi nævnt at der er 24 millioner amatører fordelt på 90.000 foreninger, der – indtil videre – alle – potentielt er friske på at installere et VOD systm på deres stadion, og så ellers vente på at nogle kigger forbi.

Læs også  Robotterne kommer

Problemet er desværre at de professionelle broadcsastere ikke bruger mange sekunder på disse mange amatører, der nu ser ud til at have taget sagen i egen hånd.

Peter Lauterbach, CEO at _wige Media AG, forklarer:

-Pixellot”™s automated sportscasting system democratizes sports production, starter han og fortsætter.

-As a content specialist, we see a huge demand for content beyond the traditionally televised first-league events and expect massive usage of sports video services that let people watch their friends, children, or local clubs, slutter han.

Pixellot systemet, der består en en række fast installerede vandtætte kameraer, der derfor både kan monteres indenfor eller udenfor, starter så ellers op via en “computer-vision algorithm”, der så ellers klipper mellem kameraerne, når der sker noget på “banen”.

hoj-4.jpgOg da det “færdigt klippede” signal streames forbi sporttotal.tv, kan interesserede altså kigge med i en kvalitet der – naturligvis – ikke er broadcast, men måske god nok til at far og mor til de der 24 millioner sportsudøvere gider kigge med.

Ikke overraskende har German Football Federation, DFB allerede vist stor interesse, da de jo også godt kunne forestille at få flere til at kigge på amatør fodbold, og de reklamer der stadig er på stadion, som eksempel.

Indtil videre er der dog bare klubber i Saxen og Bayern der har installeret Pixellot systemer på deres baner.

Læs også  Telefonerne nu oppe på 6 Cores

Andre – alle der vil – ser ud til at have fået samme tilbud, hvorfor det – i en ikke så fjern fremtid – vil være muligt at se lille Heinrich spille, selv om at mor er på forretnings rejse.

Mobil telefonen er jo opfundet.

Finanserne klarer _wige Media også.

Planen er at lade sponsorer og premium subscription betale for installation og stream, der dog vil indeholde reklamer.

Deutsche Post, Deutsche Telekom og Allianz Versicherung, har allerede lovet at de er friske på betale for en masse reklametid.

Alon Werber, CEO at Pixellot siger:

-We are pleased to have Germany”™s biggest sport federation on board. Finally, German amateur football clubs can engage with their fans with high quality content, just as pro clubs do, starter han og fortsætter.

-Fans and players expect to be able to view and share through social media. With our interactive mobile app, they now have full access to their local team, slutter han.

Læs mere om Pixellot her

Her lige en promo for deres software og et interview på (?) morgen TV i Israel. ( der er engelsk tekt på )