DJI Ronin 2 vist frem

Fans af DJI Ronin, kan set frem til en 2er, der såmænd ser ud til at være alt det hipster modellerne ikke er.

Den er kæmpestor, fuld af farver og striber, suppleret af en uhåndterbarhed, der kunne se ud til at understrege at fokus er på funktion og ikke på smartness, som det ellers er set før.

Farvestriberne tilskriver vi at den stadig bliver produceret i omegnen af Kina, og at folkene bag også gerne vil være lidt funky.

mand-4.jpgHårda fakta er dog “baere” at det er en Gimbal, der kan bære et 13 kilo tungt kamera, som kan monteres på alt fra biler til SteadiCams, der skal kunne bære +15 kilo, eller på CableCams der jo går fra at være fede til at blive cool, når der monteres en gimbal på dem.

Det er ikke helt præcist hvor stærk den nye Ronin 2 er. Producenten selv insisterer på at den nu er 5 gange så stærk, hvilket let kunne tænkes at være korrekt, da den jo skal kunne håndtere de mange kilo.

Skulle det være relevant kommer der nu også en 2 akse version, målrettet SteadiCam arbejde.

Selve interface er udviklet med en masse mere remote, og endnu større integration med specielt RED kameraer, der ser ud til at være den mest populære kombo og lidt til.

Læs også  Sony tilbage på BSC Expo

cable.jpgDji er ydermere begyndt at blande det hele “lidt mere” sammen, hvorfor de batterier der er på et Inspire 2, nu er de samme som på Ronin 2.

Smart da man så kan bytte rundt på batterierne, hvis man bruger begge redskaber, og smart for producenten, der nu blot kan nøjes med at producere et batteri til 2 produkter.

Og jo, det er nu muligt at føde et RED Dragon mned strøm fra en Ronin Gimbal.

Producenten siger i 2,5 time.

2akser.jpgDet er der naturligvis ingen der tror på.

Men pyt.

Du køber bare nogle flere batterier, når du alligevel er igang.

Der er ingen priser ude, men da der er indbygget en 1000nit skærm ( der muligvis kan fravælges ) indbygget GPS og i det hele taget er tale om en pænt heftig ( og meget dybere ) Ronin, er der her tale om et produkt der må formodes at få en “professionel” pris.

Her et par videoer der er sluppet om nyheden, der forventes at shippe i Q2, hvilket kan være frem til engang i juli.

Det er end ikke muligt at bestille en på deres site endnu, som du kan se her