Liga håndbold er en succes for TV2

TV2s Sportskanal, der fortsat hedder TV2 Sport, kan se til bage på en række ligahåndboldkampe, der simplethen understreger at seerne bare ikke kan få håndbold nok.

Her på det sidste har hele fem kampe hentet langt flere seere end forventet, som for eksempel i tilfældet med Nykøbing F. mod Viborg HK, der tirsdag aften fik 122.000 seere til at se med i snit.

Igen imorgen den 29. april er der endnu en DM-semifinale, fra ligaen der nu er blevet så populær at den er endt på hovedkanalen.

boldstor-3.jpgDermed er ligahåndbold, der ellers har levet et beskyttet liv på sportskanalen godt på vej ind i langt flere seeres stuer.

Noget der ikke er til at overse, eftersom Skjern-GOG kampen, forleden nåede helt op på 189.000 i peak, på sportskanalen.

Folk der har lyst til at sammenligne kan som eksempel kigge på 6″™eren, hvor Premier League-kampen mellem Tottenham og Crystal Palace blot havde 39.000 seere, mens TV3+ nåede op på 58.000 seere i snit.

Chefredaktør John Jäger, TV2 Sport forklarer:

-I søndags var der 121.000 seere til fynske GOG mod Aalborg i herrernes slutspil, men det er ikke alene håndboldherrerne, der trækker. I tirsdags var der gennemsnitligt 122.000 seere til den første DM-semifinale hos kvinderne mellem Nykøbing Falster og Viborg, og tallene var også gode til kvindernes anden DM-semifinale mellem FC Midtjylland og København Håndbold i mandags, starter han og fortsætter.

Læs også  DR på vej med deres Medieudviklingen 2018

-Det er en stor fornøjelse for TV2 Sport, at vi med vores massive dækning af ligahåndbold har givet så mange danskere mulighed for at se deres foretrukne sport i tv. At det gælder både herrer og damer, og at det gælder hold fra hele landet – København, Midtjylland, Falster, Nordjylland, Fyn osv, fortsætter han.

-Det glæder os, at seertallene er så høje, og at vi kan vise så meget dansk tv til så mange. Det er dansk tv. Det er dansk underholdning. Det er det danske samfund, når det er bedst – ude i alle hjørner af Danmark. Det er sport, som mange børn og unge elsker at dyrke i deres lokale hal, og så kan de næsten hver dag se de bedste af de bedste dyste på Danmarks største sportskanal. Sådan skal det være, slutter han.

TV2 Sport har i den forbindelse udviklet sportsmagasinet “Kontra”, der er et vaskeægte “håndboldmagasin”.

Her var der 46.000 der kiggede med i forbindelse med GOG-Skjern-kampen.

Som pointeret er det på lørdag, at den anden DM-semifinale hos kvinderne mellem København Håndbold og FC Midtjylland, spilles på hovedkanalen.

TV2 Sport følger den kamp op med herrekampen Mors-Thy mod Ribe-Esbjerg. 

Søndag er hovedkanalen nået til den anden semifinale hos kvinderne mellem Viborg og Nykøbing F., mens TV2 Sport enten viser herrekampen Aalborg-Skjern eller GOG-KIF Kolding København.

Læs også  Tiger Woods - My Game lander på GolfTV

Og så er vi efterhånden nået frem til maj måned.

Hvor TV2 ser ud til at have forberedt en masse dansk håndbold i maj.