70 millioner fans kan da ikke tage fejl

Nu kan det godt være at skuespilleren inde i Mr. Bean ikke længere rigtigt gider være Mr. Bean.

Det er heldigvis heller ikke nødvendigt.

Han går nemlig live på Facebook Live imorgen den 3. maj klokken 16.30.

Så hvis du vil tale med selveste Mr. Bean, er det altså ikke længere umuligt.

Uanset om Rowan Atkinson, er med eller ej.

Den officielle fanside på Facebook, der netop har fundet fan nummer 70 millioner, er nemlig klar imorgen, hvor Endemol Shine Group og Adobe inviterer fans til at opleve og interagere med Mr. Bean.

bean.jpgSom du har gættet er det ikke “bare lige” at sørge for at Mr. Beans Facebook side “fungerer”, nu hvor der er +70 millioner der kigger forbi igen og igen.

Derfor er Endemol Shine Group for længst blevet hyret til at varetage dette “brand” og de 70 millioner fans, der – forventer – at der sker “et eller andet” på Mr. Beans side.

For at få det til at spille har Endemol Shine Group kontaktet Adobe, der fluks kunne fortælle at de jo har udviklet Adobe Character Animator, der – såmænd – kan “live animere” Mr. Bean som en slags “menneske kontrolleret animeret figur”, der – i realtid – kan interagere med virkeligheden på Facebook.

Læs også  TV2 ville styre omtale

Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe, forklarer:

-Interaktivt indhold er én af de nyeste trends på de sociale medier og rykker grænserne for, hvordan virksomheder og målgrupper kommunikerer. Vi er rigtigt glade for at kunne vise, hvordan Adobe Character Animator kan løfte sådan en opgave og i dette tilfælde gøre Mr. Bean til en interaktiv figur, starter han og fortsætter.

-Animationer, der tidligere tog flere dage eller uger at producere kan nu blive lavet på et øjeblik og streames live på Facebook, YouTube, Periscope eller en anden kanal. Det er ret vildt! slutter han.

Skulle du være frisk, kan du tjekke streamen her, der som du har gættet, kræver at du er logget ind på Facebook.

Skulle du have boet på månen her de sidste 27 år, er Mr. Bean, en karakter som Rowan Atkinson udviklede (?) til BBC, for små 30 år siden, der – stort set – lige siden har fået millioner til at grine og/eller krumme tæer.

Mr. Bean er idag så stort et brand, bedst understreget af de omtalte 70 millioner fans på Facebook, der nu bliver kapitaliseret på.

Der er jo ikke særligt langt fra denne live animation, til en fast halv time hver uge på et par tusind TV kanaler.

Læs også  Danmon på vej på NAB2018

For eksempel i licens.

Indtil videre må du nøjes med en live styret i realtid, Mr Bean, der interagerer direkte med fans på siden imorgen.

Her sidste nyt fra NAB2017 om Adobe Character Animator, der i den grad ser ud til at rykke for tiden.