SAM kigger på IP

Har du mod på at se hvordan resten af Europa går og ser på overgangen til IP i alt fra distribution til produktion, er der en god mulighed her den 18. maj.

Her inviterer SAM eller Snell Advanced Media og TVBEurope til webinar, hvor Phil Myers fra SAM og Phil Myers fra NewBay prøver at give deres billede af hvor IP er henne lige nu.

Og selv om at det – må formodes – også at handle om SAM synes du skal overgå til IP med en masse SAM gear, kan der vel ingen tvivl herske om at dette webinar, rent faktisk også vil komme ind på hele området, og dermed også på mere “konventionelle” problemer, som – for eksempel – hvordan du ( med eller uden Snell Advanced Media gear ) kommer helt eller delvist over på IP i distribution eller produktionen.

talere.jpgSom vi forstår det har SAM – ganske som for eksempel Sony også har det – masser af gear der helt smider alt SDI ud, eller – potentielt mere relevant – gear, der kombinerer dyrt og properitært SDI gear med overgangen til IP, der – næsten – bare kræver et par routere og en elastik.

Hør – lidt mere konkret – om mulighederne i forbindelse med den uundgålige overgang til IP, i en alt for nær fremtid, her på torsdag den 18. maj, hvor kloge hoveder vil snakke, med muligheden for at kommentere og spørge.

Læs også  Heftige Macroer hos Band Pro

Det hele kører 3pm GMT, hvilket kan være klokken 15.00 eller som måske er klokken 14 eller 16.

Tjek op, og se hvad GMT er der hvor du er på næste torsdag.

Uanset dette, er SAM også ude med deres såkaldte IP Barometer, der er en 2017 opfindelse, der “holder øje med”, hvordan store broadcastere overgår til IP, i takt med at behovet melder sig.

openstandard.jpgJames McKeown, Editor-in-Chief of TVB Europe, er manden der inviterer sammen med SAM, der har fået Phil Myers, der er ekspert på området, til at løfte lidt af sløret for hvad han har lært af at tale med +1000 “media professionals” fra Europa og Nordamerika, om deres – potentielle – overgang til IP.

Både på den korte og den lange bane.

SAM ønsker i den forbindelse også at diskutere fremtidige “åbne IP standards”, der er dem du kan finde i AIMS (Alliance for IP Media Solutions), der er blandt de størrelser der driver overgangen til IP.

Det nuværende IP Barometer, siger i den forbindelse at “IP infrastructure” er “vigtigt”, som 47 procent af de omtalte “media professionals” mener, mens “the second priority” er “seamless IP and SDI control” ( overgangen ) som 26 procent mener er vigtigt/vigtigere.

Ideen er uanset af folk der tænker over IP vs SDI kan kigge med her den 18. maj, ved at klikke på det her link.

Læs også  Endnu et norsk projekt

Linket kan være “personligt” målrettet os her på redaktionen.

Er det tilfældet må du enten kontakte SAM eller TVBEurope og få dit eget personlige link.

Uanset giver det blot adgang til webinaret, uanset om du er på vej til at “IPe” jeres OB vogne eller studier.

Phil Myers er IP Product Manager på SAM, og kommer både til at tale om IP generelt, og det omtalte IP barometer.

James McKeown er Content Director på NewBay.

Han er nu editor på TVBEurope, og fungerer som daglig editorial director på the IBC Daily.