Bexel havde et fint NAB2017

Bexel, der rent faktisk hedder Bexel Global Broadcast Solutions, har netop været på NAB med deres nye Clarity 800 kamera, der nu både kan lave SloMo, i op til 480fps i 1080P og som kan forbindes til en controller, hvorefter det hele kan styres som var der tale om et egentligt studiekamera, der stadig fylder mindre end en iPhone.

Clarity 800, der oprindeligt er udviklet som et high-speed, POV kamera, der også kan arbejde som HFR kamera, er siden engang sidste år, blevet “konverteret” til en slags SloMo kamera der kan bruges som “stand alone” enhed i high end sport.

control.jpgEn udvikling der har har betydet at Clarity 800 nu i et stykke tid, været en fast del af NFL, hvor det har dækket skæve vinkler med op til 480fps.

Som vi forstår det er Clarity 800 ydermere født til at kunne arbejde som et IP kamera, da det kommunikerer over en 10/100 Ethernet forbindelse.

Selve kommunikation mellem base og kamera sker dog via eget properitært system.

Folk der ikke kender Clarity 800, kan ikke vide at der er tale om et endog særdeles lille hus, der er født med micro43 mount, hvorfor optikkerne både kan styres på autofokus og blænde.

Og nu hvor et par broadcastere har fundet ud af at bruge det her micro43 kamera med en B4 optik, hvorefter det pludselig er muligt at bruge et Clarity 800 som et egentligt broadcast kamera, der – stadigvæk – kan styres fra en CCU/RCP, er der pludselig tale om et lille “T-stykke” med muligheden for at arbejde i op til 480fps i 1080P.

Læs også  Panasonic parat til at levere AK-UC3300ere

exel2.jpgVi begynder – stille og roligt – at finde omtale af Bexel uden for USA også, og i særdeleshed her i Europa.

Dermed kunne det let tænkes at Clarity 800, der naturligvis også kan bruges over fiber er godt på vej til at blive en fast del af sommeren store sports begivenheder.

Skulle su stå med en større produktion, hvor et par 480fps kameraer der intet fylder, kunne gøre underværker, kan du læse videre heromkring.

Som vi forstår det, er det fortsat kun muligt at få fingrene i et – eller flere – Clarity 800ere, hvis du lejer dem, direkte af Bexel.

Her en af deres egne promo vidoer om emnet.