Yes No Maybe viser vejen på DR3

Hvis du ikke “swiper”, har du formodentligt ikke den fjerneste anelse om hvad det betyder.

Andre vil vide at det er sådan en stadig større del af “de unge” finder “kærligheden”.

Det er i hvert fald der de går på jagt efter den.

stuen.jpgOg da det jo derfor må være relevant for de unge seere, er DR3 gået på jagt efter “serie-datere” og deres “jagt efter kærligheden bag næste swipe”.

Og nu hvor der er premiere den 21. maj, naturligvis efterfulgt af en stream version, der kan ses på DRTV, der for alle andre må formodes at være den app det er muligt at se DR på online.

Uanset dette, baserer DR3 og Good Company Films produktionen på intet mindre end 250 “Tinder-dates”, og dermed på 250 forsøg ud i “jagten på ægte kærlighed i en verden, der altid er online”.

Bedst af alt er det hele nu konverteret til en “fiktionsserie”, der netop handler om “en serie-daters bekendelser”.

nosex.jpgEn overskrift der kan henlede opmærksomheden på et gys, eller det der er værre.

Det er dog ikke meningen, som vi forstår det.

“Yes No Maybe” lander uanset på DR3 og senere på DRs stream, hvor skaberen Mads Rosenkrantz Grage, der såmænd er ham der har været på “250 Tinder-dates for at finde kærligheden” – måske – endte med at finde sig selv i stedet.

Læs også  Netflix brugervaner overrasker

Det hele ender med at foregå over otte afsnit, hvor han viser han en “brutalt ærlig, akavet og ikke mindst selvbiografisk fortælling om en ung mand, der går fra at være monogam kæreste til manipulerende seriedater”.

Dermed er vi ved at være nået til seriens potentielle – og eventuelle – omdrejningspunkt, nemlig “dating-kulturen”.

Det er jo her “Mads”, der “bliver forladt af kvinden i sit liv” kaster sig ud i “datingmarkedet” gennem den fiktive datingapp “YesNoMaybe”, der kunne minde om en bestemt app, men som åbenbart ikke er det.

blond.jpgSom du har gættet er det jo DR3 det her, så det går “sjældent som forventet”, i hver af de otte episoder der “i hvert afsnit præsenterer en ny date og et nyt møde med en kvinde, der..”

Steffen Raastrup, der er kanalchef siger:

-Det er stærkt af Mads Rosenkrantz Grage, at han bruger sine egne oplevelser til hudløst ærligt og humoristisk at vise dating-kulturen. “Yes No Maybe” passer rigtig godt til DR3, og vi glæder os til at introducere seerne for seriens meget morsomme, uforudsigelige og ofte pinlige univers.

Han fortsætter.

-Samtidig er “Yes No Maybe” et underholdende tidsbillede af vores forhold til kærlighed og sex, der også giver plads til eftertænksomhed over den evige jagt på det perfekte forhold, slutter chefen.

Læs også  Mere sukker på TV2

“Yes No Maybe” er oprindeligt “skabt som en webserie til digitale platforme”, hvorfor der er en god del “af Danmarks nyeste skuespiller-talenter” med Youssef Wayne Hvidtfeldt i den ledende rolle.

Claudia Saginario og Stinna Lassen har produceret for Good Company Films.

Når du har set første episode på DR3, er det muligt at se alle på DRTV ( der må være DRs app) og dr.dk.