Ingen sommer uden krimier på Charlie

Folk der bare ikke kan leve uden, hvad der nu er blevet til “Charlies krimisommer”, kan godt begynde at glæde sig.

I takt med at sommeren nærmer sig, kigger både Jane Kennedy og Davey Higgins forbi, i form af deres roller i engelske “The Coroner”, der er en ren årsunge fra 2015.

Festen stopper dog ikke der.

nogle1.jpgSommeren kommer også til at byde på “Mord ved havet”, “En sag for Frost” og endelig “Death in Paradise”, der alle er endog meget sikre serier, hos Charlie seerne.

Serierne der – generelt – kommer fra Storbritannien, Norge og Frankrig og nu også fra Australien, lover alle spændende historier om alt fra mordmysterier til det der er langt værre.

Allerede næste uge, kan dem der ser med, opleve “Death in Paradise”, hvor vicekriminalkommissær Richard Poole bliver sendt rigtigt langt væk, til en lille, caribisk tropeø, hvor det er meningen at han skal “opklare mordet på en højtstående politimand”.
Desværre har Poole, aldrig set andet end regn, og været netop så effektiv som man nu er i London, hvorfor livet på tropeøen, giver ham store problemer.

Som vi husker det, lever serien stadig, og nåede/er nået 3-5 sæsoner.

Man kunne gætte på at Charlie viser det hele, hvis publikum bliver fanget.

Læs også  21,2 procent kiggede altså ikke med

En anden serie, er den ligeledes engelske “Mord ved havet”, hvor Jane Kennedy, “vender tilbage til kystbyen Lighthaven med sin teenagedatter, Beth”, da hun har fået tilbudt et job som “ligsynsmand” ( kvinde).

frost.jpgFørste job, bliver “ballademageren” Steve Kernan, der bliver fundet død ved foden af et fyrtårn. Og da kriminalbetjent Davey Higgings er sikker på at der er tale om et selvmord, går Jane Kennedy i aktion.

Sæson to er allerede på skinner, og bliver sendt til efteråret.

Nu fik vi jo nævnt Frost.

Og som TV2 skriver det er der “ingen sommer uden Frost”.

Så han kigger forbi kanalen fra uge 22, hvor seerne igen kan gense Denton, hvor den “jordbundne, men temperamentsfulde detektiv Jack Frost indtager TVet”.

Manden der er kendt for at indtage en endog “tvivlsom diæt fra politikantinen og den lokale kinesiske restaurant”, har til gengæld en heftig sult “efter at opklare sager”, hvorfor der hele tiden sker noget i den serie, kunne man gætte på.

Nu fik vi også nævnt at der kommer nyt fra Norge. Her er det “Det tredje øje”, der “følger politimanden Viggo, som forsøger at opklare forbrydelser i Oslos underverden”, der kigger forbi.

Ellers byder sommeren på “en ny romantisk dramaserie”, “Hjertelægen”, der følger “den ellers succesrige hjertekirurg Dr. Hugh Knight, der begår en fatal fejl og må rejse tilbage til sin hjemby Whyhope for at arbejde under opsyn til stor fortrydelse for ham selv”.

Læs også  EU Kommissionen og The DSM

Ellers kommer der også serier som “Dr. Foster”, “Næse for mord” og et par titler til, der først er kendte senere.