Der bliver krejlet i Hjallerup

Faste seere af TV2 Fri formatet “Krejlerkongen”, kan glæde sig til en masse TV fra Hjallerup, hvor Cecilie Hother og Claus Elming sammen med Lasse Rimmer går amok i en heftig omgang “Krejlerkongen live”, der som du må have gættet bliver sendt direkte.

Og nu hvor det fortsat er Lasse Rimmer , der “svinger hammeren”, skulle der være nærmest garanti for en på opleveren, her den 3. juni, hvor TV2 Fri sender live fra markedet der – plejer – at få mere end 200.000 kunder igennem tælleapparatet, før festen er solgt.

Hjallerup Marked, er nemlig “Danmarks største kræmmermarked”, hvor alle der krejler er i det rene “slaraffenland”.

vaertsx2.jpgEnkelte vil i den forbindelse kunne huske at TV2 Fri også var tilstede sidste år.

Så hvis du kiggede med der, kan du være nærmest sikker på at der sker endnu mere i år.

Claus Elming, der ikke tidligere har været med, siger:

-Jeg glæder mig. For en ægte jyde som mig er det jo sjovt at komme tilbage på den anden side af bæltet og skulle gøre det, vi er bedst til. Prutte. Altså om prisen. Jeg har fra barnsben hørt meget om de store markeder, men har aldrig været til et, så det bliver debut for mig. En god handel for mig er, når både sælger og køber er glade for en handel, og så er det jo nærmest nationalsport i Jylland at prutte om prisen. Jeg tror nu nok, jeg er en bedre køber end sælger, men lad os nu se, slutter han.

Læs også  Bold flytter stadig seere

Cecilie Hother, der for dem der har boet under en sten det sidste års tid, er tilbage efter barsel, glæder sig også til at se Hjallerup Marked, igen.

Sidste gang hun var der, var nemlig som højgravid.

Og da det var hendes sidste job som vært, er det på sin plads at det også bliver hendes første igen.

Hun siger:

-Det bliver skønt igen i år at stå på Hjallerup Marked og give TV 2 FRIs seere en god oplevelse derfra. Der er en fantastisk stemning, som jeg håber skinner igennem på skærmen, for den er noget ganske særligt. Det bliver også ganske særligt at være vært på “™FRIs store krejlerdag”™ sammen med Claus Elming, som jeg jo har kendt i mange år. Jeg ved dog ikke, hvor dygtig en krejler han er, men jeg elsker en god udfordring og vil selvfølgelig gøre alt for at vinde dysten mod ham, slutter hun.

“Krejlerkongen” kommer uanset til at kigge på alt fra selve Hjallerup Marked, til helt aktuelle hændelser.

Alt sammen med Lasse Rimmer som vært og auktionarius.

Holdkaptajnerne Brian Lykke og Andreas Bo er naturligvis også med i jyske, hvor de “sammen med fire kendte danskere quizzer de om både dyre antikviteter og sjove loppefund direkte fra markedspladsen”.

Læs også  Der skal snart synges på Kanal 5

Dagen igennem, vil der i den forbindelse blive sendt både fra Hjallerup Marked, og udsendelser om “loppefund”, “fantastiske fund”, “antikke fund” og “mange andre gode loppeprogrammer”, alt sammen i formater seerne allerede kender.

Det fremgår ikke om der er tale om et AFP, eller om Hjallerup Marked, blot lejer en stand til TV2 Fri.