IBC2017 løfter sløret for første Keynote

Du har næsten gættet at det er på tide at planlægge IBC2017.

Bevares, det er først den 14-18 september på RAI i Amsterdam, men der jo flere ting der lige skal falde på plads før, så måske du kunne starte med at skrive messen ind i kalenderen.

I den forbindelse er den første såkaldte Keynote nu på plads.

Denne der får titlen “Fans, Friends and the Future of Broadcasting”, kommer – som du har gættet – til at handle om den nært stående fremtid, hvor Facebook i – værste fald – har scoret alle seernes tid, hvorfor de ikke længere ser TV.

forstetaler.jpgNoget som blandt andet Dan Danker, der er Product Director hos Facebook samt Jørgen Madsen Lindemann, President & CEO hos Modern Times Group kommer og taler om.

Du har gættet det.

Det er faktisk lidt af en “must see” Keynote, denne, hvor “traditionel broadcasting” og “online video” allerede er tæt på at fusionere.

Hvad gør broadcasterne, og er Facebook virkeligt deres ven ?

Planen skulle være at høre størrelser som MTG og Facebook ent faktist er at finde henne, om de – hver især – har malet sig op i et hjørne, eller om – for eksempel – Facebooks enorme dominans betyder at der er plads til små størrelser som MTG.

Læs også  Så skal der mappes

Årets Keynotes på IBC2017, er forøvrigt alle samlet under overskriften “Truth, Trust and Transformation”, der – cirka – hentyder til at det er ved at være på tide at broadcasterne kigger på deres seere, og – i det mindste – diskuterer om seerne har den “kvalitet” der efterspørges, og/eller broadcasterne kan blive ved med – ikke – at satse på de unge seere.

skyvr.jpgUanset dette, åbner “Fans, Friends and the Future of Broadcasting” festen, og må formodes at give et bredt billede af hvad der sker i de tynde luftlag, hvor -specielt – MTG for længst ser ud til at være igang med blandt andet eSport, der jo ikke har meget med broadcast at gøre.

Men ret meget med unge seere at gøre.

Planen er som altid at der efterfølgende vil være en Q&A og at der – i det hele taget – bliver lagt op til debat, der både kan tages rundt om på standede, i gangene og ud på de små timer rundt om i denne herlige by.

Af andre interessante og relevante “industry people” er Brian Sullivan, President & COO, Digital Consumer Group, Fox Networks Group hos 21st Century Fox, der kigger på det amerikanske marked og dettes udvikling.

Set gennem Fox briller.

Læs også  Minitech 5,5 tons vogn rykker

interaktiv.jpgBalan Nair, Executive Vice President and Chief Technology Officer, Liberty Global der jo ejer pænt mange broadcastere, eller dele af samme, kigger forbi for at snakke “Roadmap”.

“The Technology Forward Keynote” kommer fra Rikard Steiber, President, Viveport and SVP Virtual Reality, HTC, der under titlen “What’s Happening in VR, AR and Mixed Reality”, vil give hans bud på om det virkeligt kan passe at der er mere omsætning i VR briller end en række internationale fodbold ligaer, om få år, som eksempel.

Læs mere og forbliv opdateret om hvad der kommer til at ske på IBC2017 heromkring