Ny firmware til din Cantar

Som de kære mennesker fra Aaton Digital skriver det i en pressemeddelelse, så er de ude med godt nyt om en lille gratis opdatering til dem af deres venner der har investeret i en CantarX3 eller en CantarMini.

Har du ikke sådan en, synes de omvendt at du burde investere, men det siger vel sig selv.

Folk der ikke kender de heldige Aaton Digital “miksere og lidt til”, kan ikke vide at deres Cantar X3 og Cantar Mini er blendt de bedste – måske endda verdens bedste – location sound recorders, der nu bilver opdateret til at kunne optage, lidt bedre.

aaton1.jpgOpdateringen der konkret er en “ny Rec & Play facility”, betyder at Cantar X og Cantar Mini “location sound recorders” nu er blevet til 24 kanals location sound recorders og ikke bare miksere som tidligere.

Som du har gættet har både Cantar Mini og CantarX3, begge vundet et utal af priser for deres lyd og kvalitet, hvilket ser ud til at have fået folkene bag hardwaren til at tjekke op på konkurrenterne, der jo alle – også lige – kan optage.

Og hvorfor er det så lige at en Cantar Mini og CantarX3 ikke også skal kunne det.

Det kan den i hvert fald nu, hvorfor disse miksere og optagere let kunne tænkes at vinde flere “NewBay Best of Show Awards” eller et par “NAB Show by Pro Sound News” priser, for nu at nævne et par af de priser de allerede har vundet.

Læs også  Super Bowl kræver endnu mere CPU

Aaton Digital”™s CEO Jacques Delacoux siger:

-Our family of Cantar sound recorders is growing fast and is acclaimed worldwide. When we design we build in the possibility to add features down the line and this new and very useful facility is an example of what is possible for our end users. Of course this feature now becomes standard on all new CantarX3s and Minis, slutter han.

Skulle du allerede have en Cantar kan du derfor glæde dig over et utal af nye features, som ( mange nye ) “Record & Play” facilities, clone, remix og solo music operation.

Blandt de features der er en del af den nye ( softwarwe ) opdatering, er evnen til at kunne “play a pre-selected file/s” og – samtidig – “record new files simultaneously without any latency”.

Vi vælger at bruge de oprindelige formuleringer, så der ingen forvirring opstår.

Her lidt flere features, der – idag – er normale andre steder, men som nu også kan findes i Cantar hardware:

-Add a new track to an already recorded piece (sound on sound ““ no latency)

Clone your last take (all your iso tracks) and redo your mixdown track(s) ““ say you did a perfect mixdown except that you cut one track a liitle too early. Re record without losing your mixdown and remix just that one channel.

Læs også  Endnu et Phantom på vej

Dialogue that cannot be saved from production tracks can be re-recorded (ADR or looping).

Telephone call, background music or wild sounds stored, can be played and re-recorded (or not) during the ‘live’ recording.

Flere af disse funktioner er – måske – mere musik orienterede, men da film bliver stadig mere komplekse allerede i optagelsen, er det på sin plads at hardwaren følger med.

Og det kan der vist ingen tvivl herske om at Aaton Digital gør nu.

Priserne.

Dem finder du hos Professional Sound Systems, der ser ud til at være lokal forhandler.

Er du frisk på at læse mere, før du handler kan du besøge deres globale site her, hvor det også fremgår at Aaton-Digital – på en eller anden måde – er en del af Transvideo, som du kan læse mere om her