TV2 løber med de royale

Vi troede først at der var tale om et øl-løb, der – ligesom – den nye Arena i Hovedstaden havde taget sig navn fra en øl.

Det er dog langt fra tilfældet.

Derimod handler det om at kronprins Frederik om intet mindre end 12 måneder, “inviterer hele Danmark med til løbefesten Royal Run”, fordi han fylder 50 år.

Og da TV2 er med som såkaldt mediepartner, er det altså der du kan se “folkefesten Royal Run”, hvor kronprins Frederik “inviterer hele Danmark med til løbefesten Royal Run i anledning af sin 50 års fødselsdag”.

prisn2.jpgIndholdsdirektør, Anne Engdal Stig Christensen glæder sig allerede:

-Det er et fantastisk og sympatisk initiativ, kronprinsen og arrangørerne bag har sat gang i. Vi er stolte over og glade for, at vi på TV2 kan være med til at fejre kronprinsen, engagere danskerne og skabe en folkefest, starter hun og fortsætter.

-Da vi blev præsenteret for ideen, var vi ikke i tvivl om, at vi meget gerne ville være en del af dette fantastiske initiativ. Det er en opgave, som ligger rigtig godt til TV2, hvor vi har stort fokus på at engagere danskerne. Vi synes også, det er godt tænkt at lade danskerne være med til at fejre kronprins Frederik ved selv at få lov at deltage. Og sammen med TV2s regioner er vi godt rustede til at løfte opgaven og bringe “Royal Run” ud til danskerne, slutter hun.

Læs også  TV2 kører derudaf

Så alle der glæder sig til at se kronprins Frederik løbe, kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 21. maj 2018, hvor landets fem største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København, alle inviterer dig til at løbe med kronprins Frederik, der dog må formodes kun at være i en af byerne.

Uanset dette, lover TV2 allerede nu at “Royal Run” bliver en “folkefest med kronprins Frederik i spidsen”.

Dækningen bliver derfor forestået af TV2/Fyn, TV2 Østjylland, TV2 Nord, TV Syd og TV2 Lorry, der sammen med TV2 Danmark sørger for at alle dem der ikke løber kan se med, hjemme i stuerne.

De to muligheder som deltagerne får, er i den forbindelse “One Mile” eller “10 kilometer”.

traier.jpgKronprinsen starter i Aalborg, hvor han løber “One Mile”, derefter stormer han ned til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han også løber One Mile.

Sidst på dagen løber hen de vilde 10 kilometer i København/Frederiksberg, vel sagtens i nærheden af Lorry.

Anne Engdal Stig Christensen fortsætter:

-Vi varmer op til løbsfesten næste år med flere forskellige aktiviteter både på skærmen med nye programformater og på nettet. Der bliver masser af spændende indhold, som vil pege frem mod den store folkefest. Og på selve løbsdagen vil TV2 og regionerne give danskerne den bedste tv-oplevelse med et stærkt værtshold og en fyldig digital dækning, og håbet er, at vi sammen med arrangørerne kan gøre det til en tilbagevendende event, slutter hun.

Læs også  DR kom langt med nyt sats

Arrangørerne af “Royal Run” er DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund, der er en del af “Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision”, som Nordea-fonden og Trygfonden finansierer.